Є секрет! Що додати до курячої печінки при тушкуванні, щоб була ніжна та соковита

Курячу печінку можна готувати по-різному, цей варіант для багатьох буде новинкою. Але якщо ви вже готували, то точно знаєте, що саме з такими інгредієнтами печінка виходить ніжна, соковита, ароматна з неймовірним смаком, передають Патріоти України.

Подробиці

Спочатку розігрійте на сковорідці олію з маслом (50/50), відправте смажитися цибулю до м’якості, а потім порізану печінку. Смажте протягом 5 хвилин (не більше).

Після цього додайте пару зубчиків часнику, чайну ложку гірчиці, сіль та прянощі на смак, а також сметану (на 500 г печінки достатньо 250 г сметани).

Достатньо протягом 5 хвилин на маленькому вогні тушкувати, а потім залишити з закритою кришкою на 10-15 хвилин.

Печінка готова, залишилося приготувати гарнір і смакувати!

Отже, для печінки важливо додати: при смаженні масло, крім олії, а також часник, гірчицю та сметану.

Господиням на замітку! Чи варто додавати в сирники соду

вівторок, 4 лютий 2025, 13:07

Приготування сирників часто викликає безліч питань, так як для отримання ідеально смачної страви варто дотримуватися низки нюансів, передають Патріоти України. У деяких рецептах часто можна побачити один із компонентів тіста – харчову соду. Важливо роз...

ТОП-3 прикрі помилки господинь, через які не пропікаються млинці

вівторок, 4 лютий 2025, 12:00

Якщо господиня вирішила порадувати домашніх смачними млинцями до сніданку, то члени сім’ї дізнаються про це за характерним приємним ароматом, який швидко поширюється по всій квартирі, передають Патріоти України. Тим більше саме почалась масляна, а трад...