Пекінську капусту можна просто заправити сметаною та посолити. І вже буде смачно. А краще додати ще кілька смачних інгредієнтів. В результаті отримаєте неймовірно смачнезний салат. Навіть на святковий стіл можна поставити, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Почнімо приготування з курячого філе. Його треба нарізати кубиками та обсмажити зі спеціями на сковороді. Можна без олії, щоб було дієтичніше.
Капусту треба нашаткувати, твердий сир наріжте соломкою. Яйце також. Змішайте всі компоненти разом. Додайте консервований зелений горошок та заправте сметаною. За бажанням можна додати подрібнений кріп. Смачного!
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...