Якщо ви хочете приготувати смачні та соковиті котлети, то обов’язково додайте у фарш інгредієнти, що втримають апетитний м’ясний сік. Лише досвідчені господині знають, що пісний фарш можна врятувати від сухості за допомогою замороженого вершкового масла, передають Патріоти України.
Якщо у вас фарш зі свинини, то для соковитості додайте білий хліб, замочений у молоці, а не у воді.
Для того, щоб котлети були ніжні, обов’язково варто додати овочевий інгредієнт. Традиційно це цибуля, але якщо вона вам чи діткам не смакує, то підійде капуста. Її треба подрібнити блендером.
Котлети можна не тільки смажити на сковороді, а й запікати у духовці або готувати на пару. Два останні варіанти більш корисні, тому віддавайте перевагу їм.
Для приготування паштету можна використовувати будь-які гриби. Якщо у вас є лісові, чудово. Як ні, тоді сміливо беріть магазинні печериці або гливи. З різними грибами і смак відрізняється. Кожен раз ви можете мати різний паштет, передають Патріоти Укра...
Витримайте серця в незвичайному ароматному маринаді з часнику та курячого яйця. Маринад добре розм’якшується волокна м’яса і робить його дуже ніжним. У ньому можна готувати будь-яке м’ясо, передають Патріоти України. . Курячі серця в духовці будуть го...