Є секрет! Що додати у фарш для котлет, щоб були соковиті

Якщо ви хочете приготувати смачні та соковиті котлети, то обов’язково додайте у фарш інгредієнти, що втримають апетитний м’ясний сік. Лише досвідчені господині знають, що пісний фарш можна врятувати від сухості за допомогою замороженого вершкового масла, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо у вас фарш зі свинини, то для соковитості додайте білий хліб, замочений у молоці, а не у воді.

Для того, щоб котлети були ніжні, обов’язково варто додати овочевий інгредієнт. Традиційно це цибуля, але якщо вона вам чи діткам не смакує, то підійде капуста. Її треба подрібнити блендером.

Котлети можна не тільки смажити на сковороді, а й запікати у духовці або готувати на пару. Два останні варіанти більш корисні, тому віддавайте перевагу їм.

Джерело: ПростоВей

Ви будете здивовані! ТОП-5 переваг яєць, які можуть допомогти вам схуднути

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:10

Яйця — це чудовий варіант для сніданку, багатий на білок та здорові жири. Крім легкості у приготуванні, цей продукт здатен підтримати ваше здоров’я та навіть, допомогти схуднути, контролюючи апетит та зменшуючи ризик переїдання, передають Патріоти Укра...

Смакота! Чебуреки з лаваша на швидку руку

четвер, 26 вересень 2024, 22:10

Чебуреки – ситна та смачна страва. Але возитися з тістом подобається далеко не всім, та й час не завжди є. Ось саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Такі чебуреки – безпрограшний варіант для швидкого перекусу або оригінальної закуски для п...