Ваші пельмені будуть удвічі смачніші і точно соковиті, якщо додати у м’ясний фарш один інгредієнт. І це не дрібно порізана цибуля. Спробуйте один раз і більше по-іншому не захочете готувати, передають Патріоти України.
У фарш потрібно додати терте морожене масло. Саме воно дасть готовій страві ніжний присмак вершковий та соковитість, навіть якщо у вас пісне м’ясо, зокрема філе курятини, кролик чи яловичина.
Не підійде цей спосіб лише тоді, якщо у вас жирний фарш зі свинини, оскільки вистачає свого сальця, як правило.
Пельмені люблять свіже м’ясо, соковиту цибулю, помірну кількість спецій або ж класично сіль-перець.
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...
За словами представників Всесвітнього фонду досліджень раку (WCRF), дослідження остаточно довели: вживання алкоголю прямо пов'язане з розвитком щонайменше семи видів раку, серед яких рак грудей, печінки, кишечника, голови, шиї та ротової порожнини, пер...