
Якщо ви хочете приготувати швидкий суп із фрикадельками, то не думайте, що достатньо просто взяти фарш і накатати кульки. Важливо додати один інгредієнт, щоб фарш став соковитим та ніжним, навіть якщо це не куряче м’ясо, передають Патріоти України.
Особливим інгредієнтом є терте масло. Заморозьте на 500 г фаршу 100 г вершкового масла, а потім відправте на тертку. Змішайте з м’ясною основою. Посоліть, поперчіть та сформуйте фрикадельки.
Якщо у вас велика порція супу, то зробіть це швидким способом. Викладіть фарш у кондитерський мішок та легко, без заморочок відсадіть всі фрикадельки на велику тарілку, яку потім просто окуніть у суп. Для того, щоб вироби не прилипли, змастіть тарілку олією без запаху.
Варіть фрикадельки до готовності, але не довше 10 хвилин, щоб збереглася м’ясна соковитість та вершковий аромат.
Смажена риба -смачна і швидка страва, але саме через запах її часто готують рідше, ніж хотілося б. Аромат легко в’їдається у штори, меблі й одяг, навіть якщо відчинити вікно. Виявляється, цієї проблеми можна уникнути без складних прийомів і дорогих за...
Чи траплялося вам купити сало не таке смачне, як хотілося б? Не варто засмучуватися. Мало того, що є способи тверде сало зробити делікатесним, так його можна легко перетворити на гастрономічний шедевр, передають Патріоти України. Рецепт кулінарки Елли ...