Є секрет! Що додати у фарш, щоб фрикадельки на суп були соковиті та вдвічі ніжніші

Якщо ви хочете приготувати швидкий суп із фрикадельками, то не думайте, що достатньо просто взяти фарш і накатати кульки. Важливо додати один інгредієнт, щоб фарш став соковитим та ніжним, навіть якщо це не куряче м’ясо, передають Патріоти України.

Подробиці

Особливим інгредієнтом є терте масло. Заморозьте на 500 г фаршу 100 г вершкового масла, а потім відправте на тертку. Змішайте з м’ясною основою. Посоліть, поперчіть та сформуйте фрикадельки.

Якщо у вас велика порція супу, то зробіть це швидким способом. Викладіть фарш у кондитерський мішок та легко, без заморочок відсадіть всі фрикадельки на велику тарілку, яку потім просто окуніть у суп. Для того, щоб вироби не прилипли, змастіть тарілку олією без запаху.

Варіть фрикадельки до готовності, але не довше 10 хвилин, щоб збереглася м’ясна соковитість та вершковий аромат.

Не будуть злипатися: Ось у якій воді, скільки і як правильно варити спагеті

вівторок, 2 грудень 2025, 12:45

Спагеті - одна з найпростіших і найшвидших у приготуванні страв. Готувати їх можна з олією, спеціями, соусами. Але, дуже важливо знати, як їх правильно варити і скільки хвилин, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, ...

Не робіть помилок! Чому квашена капуста псується

вівторок, 2 грудень 2025, 11:45

Квашена капуста часто готується про запас, але навіть правильно зроблений продукт може зіпсуватися завчасно. Найчастіше причиною є помилки під час зберігання: неправильна температура, невідповідний посуд або недостатній рівень розсолу. Якщо не створити...