Є секрет! Що додати у фарш, щоб фрикадельки на суп були соковиті та вдвічі ніжніші

Якщо ви хочете приготувати швидкий суп із фрикадельками, то не думайте, що достатньо просто взяти фарш і накатати кульки. Важливо додати один інгредієнт, щоб фарш став соковитим та ніжним, навіть якщо це не куряче м’ясо, передають Патріоти України.

Подробиці

Особливим інгредієнтом є терте масло. Заморозьте на 500 г фаршу 100 г вершкового масла, а потім відправте на тертку. Змішайте з м’ясною основою. Посоліть, поперчіть та сформуйте фрикадельки.

Якщо у вас велика порція супу, то зробіть це швидким способом. Викладіть фарш у кондитерський мішок та легко, без заморочок відсадіть всі фрикадельки на велику тарілку, яку потім просто окуніть у суп. Для того, щоб вироби не прилипли, змастіть тарілку олією без запаху.

Варіть фрикадельки до готовності, але не довше 10 хвилин, щоб збереглася м’ясна соковитість та вершковий аромат.

90% припускаються помилок! Як правильно солити м’ясо для шашлику

субота, 5 жовтень 2024, 22:10

Один тільки аромат ніжного та соковитого шашлику викликає апетит, передають Патріоти України. Приготувати страву досить легко, але, якщо не знати про деякі хитрощі, то також її легко зіпсувати. Наприклад, багато хто сперечається про те, коли саме потрі...

Варто включити в раціон! ТОП-4 продукти, які корисні для вашого серця

субота, 5 жовтень 2024, 19:05

ля підтримки здоров'я серця важливо звертати увагу на декілька аспектів свого повсякденного життя, наприклад на фізичну активність чи управління стресом. Однак, саме збалансована дієта може допомогти знизити ризики серцево-судинних захворювань, оскільк...