
Якщо ви хочете приготувати швидкий суп із фрикадельками, то не думайте, що достатньо просто взяти фарш і накатати кульки. Важливо додати один інгредієнт, щоб фарш став соковитим та ніжним, навіть якщо це не куряче м’ясо, передають Патріоти України.
Особливим інгредієнтом є терте масло. Заморозьте на 500 г фаршу 100 г вершкового масла, а потім відправте на тертку. Змішайте з м’ясною основою. Посоліть, поперчіть та сформуйте фрикадельки.
Якщо у вас велика порція супу, то зробіть це швидким способом. Викладіть фарш у кондитерський мішок та легко, без заморочок відсадіть всі фрикадельки на велику тарілку, яку потім просто окуніть у суп. Для того, щоб вироби не прилипли, змастіть тарілку олією без запаху.
Варіть фрикадельки до готовності, але не довше 10 хвилин, щоб збереглася м’ясна соковитість та вершковий аромат.
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...