
Якщо ви хочете приготувати швидкий суп із фрикадельками, то не думайте, що достатньо просто взяти фарш і накатати кульки. Важливо додати один інгредієнт, щоб фарш став соковитим та ніжним, навіть якщо це не куряче м’ясо, передають Патріоти України.
Особливим інгредієнтом є терте масло. Заморозьте на 500 г фаршу 100 г вершкового масла, а потім відправте на тертку. Змішайте з м’ясною основою. Посоліть, поперчіть та сформуйте фрикадельки.
Якщо у вас велика порція супу, то зробіть це швидким способом. Викладіть фарш у кондитерський мішок та легко, без заморочок відсадіть всі фрикадельки на велику тарілку, яку потім просто окуніть у суп. Для того, щоб вироби не прилипли, змастіть тарілку олією без запаху.
Варіть фрикадельки до готовності, але не довше 10 хвилин, щоб збереглася м’ясна соковитість та вершковий аромат.
Банани - один із найпопулярніших фруктів у світі. Вони багаті на калій, магній, вітаміни та клітковину, що робить їх корисними для серця, шлунка та нервової системи. Але навіть у такому звичному продукті є свої нюанси, передають Патріоти України. Позит...
Обидва види чаю походять з одного і того ж куща - Camellia sinensis, але різниця у способі обробки листя впливає на їхній склад і користь, передають Патріоти України. Зелений чай. Чорний чай. Висновок Якщо головна мета — антиоксидантний захист і легке...