Є секрет! Що додати у фарш, щоб фрикадельки на суп були соковиті та вдвічі ніжніші

Якщо ви хочете приготувати швидкий суп із фрикадельками, то не думайте, що достатньо просто взяти фарш і накатати кульки. Важливо додати один інгредієнт, щоб фарш став соковитим та ніжним, навіть якщо це не куряче м’ясо, передають Патріоти України.

Подробиці

Особливим інгредієнтом є терте масло. Заморозьте на 500 г фаршу 100 г вершкового масла, а потім відправте на тертку. Змішайте з м’ясною основою. Посоліть, поперчіть та сформуйте фрикадельки.

Якщо у вас велика порція супу, то зробіть це швидким способом. Викладіть фарш у кондитерський мішок та легко, без заморочок відсадіть всі фрикадельки на велику тарілку, яку потім просто окуніть у суп. Для того, щоб вироби не прилипли, змастіть тарілку олією без запаху.

Варіть фрикадельки до готовності, але не довше 10 хвилин, щоб збереглася м’ясна соковитість та вершковий аромат.

Xитрість досвідчених кухарів, яка допоможе приготувати «соковиті відбивні

понеділок, 5 травень 2025, 18:12

Любителі смачненько поїсти певно не відмовляться від соковитої відбивної, передають Патріоти України. Якщо ви засвоїте поради по її приготуванню, то з легкістю справитесь з цією задачею. Як вибрати м’ясо. Звісно, найсмачніші відбивні приготуються зі св...

ТОП-3 способи засолити вдома смачну червону рибу

понеділок, 5 травень 2025, 17:12

Можна засолити червону рибу без величезної кількості олії та неприємного присмаку. І найголовніше – дуже швидко, передають Патріоти України. Рибу можна купувати цілу, а можна вже готове філе. Детальніше розповість Вікторія Силка – блогер, технолог рест...