Котлети з курячого філе часто бувають сухі, але якщо приготувати за цим рецептом, то ви отримаєте соковиті, ніжні, м’які м’ясні вироби. Один інгредієнт може з пісного філе зробити ідеальний фарш, передають Патріоти України.
Класично додайте в перемелений фарш (при цьому рекомендуємо брати філе і самим робити фарш) цибулю, часник, прянощі, яйце, а ще дрібно порізаний бекон. Саме він дасть ту соковитість, якої зазвичай не вистачає у котлетах із птиці.
Котлети можна не тільки обвалювати в сухарях для панірування, а й додати їх у сам фарш. Так буде набагато легше та швидше виробляти котлети, які триматимуть форму під час смаження.
У житті хоч раз кожній господині доводилося стикатися з тим, що страва пересолена, і кулінарні прорахунки треба виправляти. Є моменти, які легко виправити, якщо справа стосується макаронів або рису. Але що робити, якщо пересолені котлети. Проблема теж ...
Коли обсмажуватимете м’ясо на сковорідці, буде хрумка скоринка зверху і м’яке соковите м’ясо всередині, передають Патріоти України. Відділіть білок від жовтка, жовтки збийте, а білки відправте охолоджуватися в холодильник. У миску зі збитими жовтками д...