
Котлети з курячого філе часто бувають сухі, але якщо приготувати за цим рецептом, то ви отримаєте соковиті, ніжні, м’які м’ясні вироби. Один інгредієнт може з пісного філе зробити ідеальний фарш, передають Патріоти України.
Класично додайте в перемелений фарш (при цьому рекомендуємо брати філе і самим робити фарш) цибулю, часник, прянощі, яйце, а ще дрібно порізаний бекон. Саме він дасть ту соковитість, якої зазвичай не вистачає у котлетах із птиці.
Котлети можна не тільки обвалювати в сухарях для панірування, а й додати їх у сам фарш. Так буде набагато легше та швидше виробляти котлети, які триматимуть форму під час смаження.
Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...