Є секрет! Що додати в картопляне пюре, щоб було удвічі смачніше

Є чимало способів, як покращити смак картопляного пюре. Ми також писали не раз про традиційні інгредієнти. Сьогодні ділимося новим варіантом, що вразить вас, передають Патріоти України.

Подробиці

Заливайте картоплю лише гарячою водою. Варіть її, відразу підсоливши. Можна за бажанням додати лавровий лист та чорний перець горошком. Після варіння злийте всю рідину, щоб картоплинки були сухі. Потовчіть, а не використовуйте блендер, оскільки він може перетворити смачну страву у гидкий клейстер.

На малому вогні підігрійте молоко, додайте на 0,5 літра 1/4 ч.л. мускатного горіха. Пряний аромат доповнить гармонійно молочний присмак картоплі.

Картопляне пюре краще їсти відразу після приготування. Натомість із “вчорашньої” картоплі можна приготувати інші страви, які дадуть пюре нові смакові ноти.

Джерело: ПростоВей

Коли до супу додавати лавровий лист: Названо помилки господинь, які можуть зіпсувати все

понеділок, 14 жовтень 2024, 19:12

Лавровий лист – доволі популярна пряність, яка широко застосовується у кулінарії, передають Патріоти України. Його додають у супи та багато інших страв з метою значно покращити їх смак. Однак часом кулінари припускаються серйозних помилок при його вико...

Весь секрет в тісті! Як зробити так, щоб оладки були пухкими, як хмаринка

понеділок, 14 жовтень 2024, 16:14

Оладки хоча й вважаються простою стравою, проте є нюанси, які впливають на смак та вигляд. Іноді дива не трапляється, і вони не піднімаються, не стають пухкими хмаринками. Пропонуємо вам спробувати оладки за цим рецептом. З ним вони завжди виходять вда...