Є секрет! Що додати в картопляне пюре, щоб було удвічі смачніше

Є чимало способів, як покращити смак картопляного пюре. Ми також писали не раз про традиційні інгредієнти. Сьогодні ділимося новим варіантом, що вразить вас, передають Патріоти України.

Подробиці

Заливайте картоплю лише гарячою водою. Варіть її, відразу підсоливши. Можна за бажанням додати лавровий лист та чорний перець горошком. Після варіння злийте всю рідину, щоб картоплинки були сухі. Потовчіть, а не використовуйте блендер, оскільки він може перетворити смачну страву у гидкий клейстер.

На малому вогні підігрійте молоко, додайте на 0,5 літра 1/4 ч.л. мускатного горіха. Пряний аромат доповнить гармонійно молочний присмак картоплі.

Картопляне пюре краще їсти відразу після приготування. Натомість із “вчорашньої” картоплі можна приготувати інші страви, які дадуть пюре нові смакові ноти.

Джерело: ПростоВей

Господиням на замітку! Як розм’якшити тверде м’ясо, щоб тануло в роті

понеділок, 20 січень 2025, 10:13

Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...

Секрет господинь! Що зробити, щоб котлети не прилипали до сковороди

понеділок, 20 січень 2025, 9:12

При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...