
Є чимало способів, як покращити смак картопляного пюре. Ми також писали не раз про традиційні інгредієнти. Сьогодні ділимося новим варіантом, що вразить вас, передають Патріоти України.
Заливайте картоплю лише гарячою водою. Варіть її, відразу підсоливши. Можна за бажанням додати лавровий лист та чорний перець горошком. Після варіння злийте всю рідину, щоб картоплинки були сухі. Потовчіть, а не використовуйте блендер, оскільки він може перетворити смачну страву у гидкий клейстер.
На малому вогні підігрійте молоко, додайте на 0,5 літра 1/4 ч.л. мускатного горіха. Пряний аромат доповнить гармонійно молочний присмак картоплі.
Картопляне пюре краще їсти відразу після приготування. Натомість із “вчорашньої” картоплі можна приготувати інші страви, які дадуть пюре нові смакові ноти.
Святковий стіл не обов’язково має бути дорогим. Підготуйтеся до Нового року вже зараз, підібравши бюджетні рецепти. Страви з недорогих інгредієнтів можуть бути не менш смачними, ніж ті, що прийнято вважати дорогими делікатесами, передають Патріоти Укра...
Коли справа доходить до приготування рису, співвідношення між кількістю крупи та води має абсолютно вирішальне значення, як і температура, яка готує рис на різних етапах процесу, та тривалість його приготування, передають Патріоти України. Недоварюванн...