Є секрет! Що додати в картопляні пиріжки, щоб зробити їх смачнішими

Пиріжки, приготовані з будь-якого тіста з начинкою з картопляного пюре, – звичні і улюблені багатьма ласощі. Зробити їх ще смачнішим можна за допомогою одного інгредієнта, який слід додати до начинки, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб приготувати апетитні пиріжки, необхідно замісити просте тісто: до 300-400 мл кефіру додайте яйце, по половині чайної ложки солі та соди і близько 2-4 столових ложок рослинної олії.

Всипте борошна стільки, щоб тісто вийшло м’яким і крутим. Замісіть тісто і дайте йому “відпочити” близько 10 хвилин, а поки що можна зайнятися тією самою начинкою з додаванням “секретного” компонента.

Приготуйте звичайне картопляне пюре за улюбленим рецептом. Додайте до нього смажену цибулю та дрібно нарубану зелень.

А ось і незвичайна складова, яка додасть пиріжкам неповторний смак – солоні огірочки. Їх знадобиться 1-2 штуки залежно від кількості пюре.

Огірки слід нарізати невеликими кубиками. Пам’ятайте – в консервованих овочах вже міститься сіль, тому рясно солити картоплю не варто.

Після того, як тісто і начинка готові, можна приступати до смаження пиріжків.

Як кип’ятити молоко, щоб воно не збігло і вийшло без пінки

вівторок, 15 квітень 2025, 7:12

Кип’ячене молоко – не лише основа для приготування різноманітних страв, а й корисний самостійний напій. Саме тому так важливо знати невеликі хитрощі, якими вміло користуються досвідчені кулінари, щоб не «запороти» процес готування, передають Патріоти У...

Є секрет! Як правильно зберігати та розігрівати зварені макарони

вівторок, 15 квітень 2025, 6:10

Макарони – один з найбільш популярних гарнірів, який чудово підходить до м’яса, риби та інших основних страв. Але часто буває так, що в підрахунках сталася помилка, і після обіду чи вечері в каструлі залишається ще невелика кількість спагетті чи ріжків...