
Пиріжки, приготовані з будь-якого тіста з начинкою з картопляного пюре, – звичні і улюблені багатьма ласощі. Зробити їх ще смачнішим можна за допомогою одного інгредієнта, який слід додати до начинки, передають Патріоти України.
Щоб приготувати апетитні пиріжки, необхідно замісити просте тісто: до 300-400 мл кефіру додайте яйце, по половині чайної ложки солі та соди і близько 2-4 столових ложок рослинної олії.
Всипте борошна стільки, щоб тісто вийшло м’яким і крутим. Замісіть тісто і дайте йому “відпочити” близько 10 хвилин, а поки що можна зайнятися тією самою начинкою з додаванням “секретного” компонента.
Приготуйте звичайне картопляне пюре за улюбленим рецептом. Додайте до нього смажену цибулю та дрібно нарубану зелень.
А ось і незвичайна складова, яка додасть пиріжкам неповторний смак – солоні огірочки. Їх знадобиться 1-2 штуки залежно від кількості пюре.
Огірки слід нарізати невеликими кубиками. Пам’ятайте – в консервованих овочах вже міститься сіль, тому рясно солити картоплю не варто.
Після того, як тісто і начинка готові, можна приступати до смаження пиріжків.
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...