Є секрет! Що додати в каструлю, щоб помітно прискорити варіння картоплі

Варена картопля – популярний гарнір. Це дуже смачна і ситна страва, яку можна вживати і з м’ясом, і з рибою, передають Патріоти України.

Однак проблема полягає в тому, що кулінару доводиться довго чекати, поки вона дійде до готовності.

Подробиці

Зазвичай варіння цілих картоплин займає щонайменше 20 хвилин. Втім, існує простий спосіб, що дозволяє заощадити кілька хвилин. Для цього потрібно використати додатковий інгредієнт.

Що покласти в каструлю

Значно прискорити процес варіння картоплі допоможе розм’якшене вершкове масло. Достатньо додати одну столову ложку цього продукту. Однак використовувати цей інгредієнт треба вчасно, інакше не буде потрібного ефекту.

Спочатку потрібно правильно почати процес. Покладіть картоплю у порожню каструлю. Залийте її не холодною водою, а водою, яка недавно кипіла.

Додавати вершкове масло можна лише після повторного закипання води. Тільки при дотриманні цієї умови на поверхні з’явиться жирна плівка, яка збереже високу температуру приготування. У результаті гарнір дійде готовності на кілька хвилин раніше.

Секрет ресторанної курки розкрито: Всього один інгредієнт - і м’ясо тане в роті

неділя, 6 липень 2025, 17:57

Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...

Перестаньте варити рис у воді: Новий метод робить його шалено смачним

неділя, 6 липень 2025, 17:30

Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...