Є секрет! Що додати в каструлю, щоб помітно прискорити варіння картоплі

Варена картопля – популярний гарнір. Це дуже смачна і ситна страва, яку можна вживати і з м’ясом, і з рибою, передають Патріоти України.

Однак проблема полягає в тому, що кулінару доводиться довго чекати, поки вона дійде до готовності.

Подробиці

Зазвичай варіння цілих картоплин займає щонайменше 20 хвилин. Втім, існує простий спосіб, що дозволяє заощадити кілька хвилин. Для цього потрібно використати додатковий інгредієнт.

Що покласти в каструлю

Значно прискорити процес варіння картоплі допоможе розм’якшене вершкове масло. Достатньо додати одну столову ложку цього продукту. Однак використовувати цей інгредієнт треба вчасно, інакше не буде потрібного ефекту.

Спочатку потрібно правильно почати процес. Покладіть картоплю у порожню каструлю. Залийте її не холодною водою, а водою, яка недавно кипіла.

Додавати вершкове масло можна лише після повторного закипання води. Тільки при дотриманні цієї умови на поверхні з’явиться жирна плівка, яка збереже високу температуру приготування. У результаті гарнір дійде готовності на кілька хвилин раніше.

Що потрібно додати до тіста, щоб приготувати млинці з дірочками

четвер, 24 квітень 2025, 11:12

Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно, передають Патріоти України. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...

Все просто! Як позбутися запаху цибулі та риби з посуду та рук

четвер, 24 квітень 2025, 10:08

Цибуля та риба – продукти, які ми часто використовуємо, але їхній запах до душі далеко не всім. Цибуля – складова більшості страв, які ми готуємо. А рибні страви також присутні в нашому меню кілька разів на тиждень, передають Патріоти України. Є кілька...