Є секрет! Що додати в курячі котлети для смаку та соковитості

У курячих котлет є ряд переваг, адже вони вважаються корисними та дієтичними. Однак при готуванні з філе птиці може виникнути неприємна ситуація – страва вийде суха. Якщо ж скористатися перевіреною рецептурою курячих котлет, результат вас не розчарує, передають Патріоти України.

Які продукти потрібно підготувати

  • півкіло філе;
  • 2 курячі яйця;
  • 3 ложки кукурудзяного крохмалю та сметани жирністю не менше 20 %;
  • 2 часточки часнику;
  • одна цибулина;
  • манна крупа для паніровки;
  • сіль, прянощі та зелень на свій розсуд.

Як готувати

Спочатку варто порубати філе на кубики. Потім пропускаємо часник через прес та вводимо до фаршу. Цибулю варто нарізати подрібніше і відправити до інших компонентів. Якщо ви хочете досягти одноріднішої текстури, то найкраще пропустити овоч через м’ясорубку.

Вводимо курячі яйця, сметану. Солимо і додаємо спеції із зеленню, перемішуємо.

Залишиться лише додати крохмаль, ще раз довести до однорідного стану та відправити в холодильник на кілька годин.

Після цього формуємо котлети середнього розміру, паніруємо в манній крупі і обсмажуємо на прогрітій сковорідці з маслом до повної готовності.

Господиням на замітку! Які дріжджі обрати для паски на Великдень - сухі чи мокрі

середа, 16 квітень 2025, 18:56

Паска на Великдень - не лише звичайний смаколик до свята. Вона з давніх-давен уособлює сімейні традиції, духовність, а також домашній затишок. Для того, щоб цей символ вдався на славу: вийшов пухким, ароматним і смачним, вкрай важливо підбирати правиль...

Не робіть помилок! Який продукт категорично не можна додавати до котлет, щоб вони не розпадалися

середа, 16 квітень 2025, 18:30

Домашні котлети – найкраща страва для обіду, яку вміє готувати кожна господиня. Для того, щоб вони були соковитими та смачними, кулінари радять додавати у фарш цибулю, хліб, спеції, навіть терті овочі. Але все ж таки є один інгредієнт, який може зіпсув...