У курячих котлет є ряд переваг, адже вони вважаються корисними та дієтичними. Однак при готуванні з філе птиці може виникнути неприємна ситуація – страва вийде суха. Якщо ж скористатися перевіреною рецептурою курячих котлет, результат вас не розчарує, передають Патріоти України.
Спочатку варто порубати філе на кубики. Потім пропускаємо часник через прес та вводимо до фаршу. Цибулю варто нарізати подрібніше і відправити до інших компонентів. Якщо ви хочете досягти одноріднішої текстури, то найкраще пропустити овоч через м’ясорубку.
Вводимо курячі яйця, сметану. Солимо і додаємо спеції із зеленню, перемішуємо.
Залишиться лише додати крохмаль, ще раз довести до однорідного стану та відправити в холодильник на кілька годин.
Після цього формуємо котлети середнього розміру, паніруємо в манній крупі і обсмажуємо на прогрітій сковорідці з маслом до повної готовності.
Серцево-судинні захворювання залишаються головною причиною смертності. Атеросклероз і гіпертонія можуть призвести до інфарктів і інсультів, тому профілактика життєво важлива, передають Патріоти України. Правильне харчування, фізична активність і включе...
З настанням сезону застуди та грипу багато хто починає активно вживати вітамін С, мед або напої з лимоном та імбиром, сподіваючись підсилити імунну систему. Але експерти попереджають: справжній захист організму залежить не від одного продукту чи добавк...