Бульйон із домашньої курочки сам по собі смачний, а якщо ви варите магазинну птицю, то варто подумати, що додати для кращого смаку. Ділимося нехитрими способами зробити бульйон смачнішим, передають Патріоти України.
Щоб бульйон був смачним і м’ясо не таким, як бур’ян, треба курятину опускати в окріп. Після цього відразу посолити, додати лавровий листок, 2-3 горошинки чорного перцю та одну цибулину.
Якщо вам треба прозорий бульйон або ж ви не любите на смак цибулю, то не дрібніть її, а просто киньте ціленьку. Для того, аби колір бульйону з магазинної курки був жовтим, схожим на домашній, останній шар цибулиння не знімайте. Саме воно дасть ефект легкого жовтого відтінку.
Ваш бульйон буде неймовірно смачним, якщо будете варити його на маленькому вогні.
Напевно, немає такої людини, яка б не любила смажену картопельку. Однак її не можна їсти з цими чотирма продуктами, щоб не нашкодити своєму здоров’ю, передають Патріоти України. Лікарі не рекомендують їсти смажену картоплю з деякими продуктами, бо таке...
Млинці – улюблена ще з дитинства страва багатьох. Є повір’я, що млинці треба їсти лише руками, передають Патріоти України. Якщо, наприклад, розрізати їх ножем – можна накликати лихо, оскільки млинець уособлював сонце. Ще до святкування Масляної, млинц...