Є секрет! Що додати в оладки, щоб вони були пишними

Пишні оладки, що в середині легкі та повітряні, мов пух, приготувати просто. Але треба знати секрети господинь, які допоможуть гарантувати пишність тіста під час смаження, передають Патріоти України.

Подробиці

Рецептів оладок є багато. Ви оберіть свій улюблений, але якщо хочете отримати пухкенькі та ніжні водночас смаколики, то дотримайтеся рекомендацій.

  1. Продукти мають бути кімнатної температури. Відразу інгредієнти з холодильника в тісто не варто брати. Дістаньте і хоча б годину потримайте на кухні, а потім вже починайте колотити ідеальне тісто.
  2. Не лінуйтеся просіяти борошно. Це не просто додатковий етап, а обов’язковий момент, коли мова про оладки.
  3. Для того, щоб оладки були пористі, крім розпушувача, додайте пару ложок мінеральної води. Гази піднімуть тісто під час смаження.
  4. Після того, як зробили тісто, дайте йому постояти не менше 15 хвилин, щоб тісто стало “живим”.
  5. Смажте на великому вогні, але під закритою кришкою. Саме це сприятиме тому, щоб оладки гарно виросли під час приготування.

Наслідки можуть жахнути! Названо популярний продукт, який вбиває ваше здоров’я

субота, 6 вересень 2025, 18:15

Доданий цукор, що міститься у фастфуді та газованих напоях - це пряма загроза для здоров’я серця. Експерти попереджають, його споживання веде до стрибків тиску, що може закінчитися трагічними наслідками, включаючи інфаркт або передчасну смерть. Про це ...

Не відірватися! Як приготувати вдома кавовий сироп, щоб був смачніший за магазинний

субота, 6 вересень 2025, 12:30

Сироп, який ми додаємо у каву, можна досить просто і швидко приготувати вдома, щоб не витрачати на цього купу грошей у магазині чи кав’ярні, передають Патріоти України. До того ж смак цього сиропу буде не лише не гіршим, але і набагато кращим, адже ви ...