
Пишні оладки, що в середині легкі та повітряні, мов пух, приготувати просто. Але треба знати секрети господинь, які допоможуть гарантувати пишність тіста під час смаження, передають Патріоти України.
Рецептів оладок є багато. Ви оберіть свій улюблений, але якщо хочете отримати пухкенькі та ніжні водночас смаколики, то дотримайтеся рекомендацій.
Норвезькі вчені провели дослідження протягом 20 років і встановили, що споживання нефільтрованої кави підвищує ризик смерті від серцево-судинних хвороб порівняно з фільтрованою, передають Патріоти України. Головний секрет виявився неймовірно простим — ...
Оливкову олію, особливо Extra Virgin (EVOO), визнано найкращою як для приготування їжі, так і для здоров’я. Такий висновок зробили чотири зареєстровані дієтологи (RDN), передають Патріоти України. Олія багата на корисні мононенасичені жири, які знижуют...