Є секрет! Що додати в оладки, щоб вони були пишними

Пишні оладки, що в середині легкі та повітряні, мов пух, приготувати просто. Але треба знати секрети господинь, які допоможуть гарантувати пишність тіста під час смаження, передають Патріоти України.

Подробиці

Рецептів оладок є багато. Ви оберіть свій улюблений, але якщо хочете отримати пухкенькі та ніжні водночас смаколики, то дотримайтеся рекомендацій.

  1. Продукти мають бути кімнатної температури. Відразу інгредієнти з холодильника в тісто не варто брати. Дістаньте і хоча б годину потримайте на кухні, а потім вже починайте колотити ідеальне тісто.
  2. Не лінуйтеся просіяти борошно. Це не просто додатковий етап, а обов’язковий момент, коли мова про оладки.
  3. Для того, щоб оладки були пористі, крім розпушувача, додайте пару ложок мінеральної води. Гази піднімуть тісто під час смаження.
  4. Після того, як зробили тісто, дайте йому постояти не менше 15 хвилин, щоб тісто стало “живим”.
  5. Смажте на великому вогні, але під закритою кришкою. Саме це сприятиме тому, щоб оладки гарно виросли під час приготування.

Смакота! Додайте мариновані огірки у фарш - й отримайте соковиті котлети по-німецьки

середа, 14 травень 2025, 6:12

Мало хто знає, але саме мариновані огірки зроблять котлети неймовірно соковитими. Саме такими, що кусаєш, а сік аж тече. При цьому присмак огірка не відчувається. Цей рецепт знахідка для господинь, що хочуть забути про сухі котлети, передають Патріоти ...

Помилка дорого коштуватиме! Чому не можна пити воду з чайника з накипом

вівторок, 13 травень 2025, 18:07

На жаль в більшості багатоквартирних будинків по трубам подається не надто якісна вода. І якщо у вас немає фільтра, з часом шкідливі речовини з неї утворюють неприємний накип на стінках чайника, передають Патріоти України. Пити воду з такого чайника не...