Є секрет! Що додати в сметану, щоб вона стала корисним майонезом

Є сметана, але закінчився майонез. А ви його хотіли додати в салат або в бутерброд. За допомогою кулінарної алхімії можна легко кисломолочку перетворити в потрібний вам соус, передають Патріоти України.

Подробиці

Соус альтернативний, але смачний. Для проведення трансформації вам потрібен жовток та гірчиця. Отже, на одну склянку сметани потрібен жовток відвареного яйця та 1 ч.л. гірчиці. Ретельно вимішайте все разом.

Соус буде смачний та ніжний, а ще в ньому менше калорій, ніж в справжньому майонезі. Для заправки салатів він ідеально підходить. Ним можна навіть олів’є заправляти. Смачного!

Червона пляма на яйці: Чи можна її їсти і чи небезпечна вона для здоров’я

понеділок, 15 грудень 2025, 23:10

Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...