Є секрет! Що додати в суп, щоб став удвічі смачніший

“Для того, щоб суп був удвічі смачнішим, у нього треба додати гарний шмат м’яса”, – так пожартував би мій чоловік. Але гострі поради залишимо на потім, натомість смак супу може покращити декілька продуктів, які є в кожного на кухні, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо ж нема, то треба придбати і готувати смачний супчик.

  1. Лавровий лист. Додасть першій страві аромату, увиразнить смак. Важливо розуміти різницю у часі кидання у воду: на початку – присмак піде в овочі чи м’ясо, у кінці – сам бульйон буде яскравий на смаковий відтінок.
  2. Часник. Але не звичайний, а сухий. Якщо додати сухий часник до супу, то ваша страва буде більш пікантна. Добре поєднувати також з копченою паприкою в солянці.
  3. Свіжа зелень. Навіть якщо ви готуєте суп без м’яса, він може бути неймовірно смачним (тут мій чоловік протестував би). Додайте мікс свіжої зелені, але не варіть, а при самій подачі.

Не всі про це знають! Як правильно промивати рис, щоб гарнір вийшов розсипчастим

четвер, 24 квітень 2025, 18:13

Рис без попередньої підготовки варити не рекомендується, інакше якість гарніру залишатиме бажати кращого. Через надлишок крохмалю висока ймовірність того, що крупинки злипатимуться, й страва виглядатиме не дуже апетитно, передають Патріоти України. Вар...

Корисна хитрість: Навіщо при смаженні цибулі досвідчені господині додають щіпку цукру

четвер, 24 квітень 2025, 17:12

Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...