Є секрет! Що додати в суп, щоб став удвічі смачніший

“Для того, щоб суп був удвічі смачнішим, у нього треба додати гарний шмат м’яса”, – так пожартував би мій чоловік. Але гострі поради залишимо на потім, натомість смак супу може покращити декілька продуктів, які є в кожного на кухні, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо ж нема, то треба придбати і готувати смачний супчик.

  1. Лавровий лист. Додасть першій страві аромату, увиразнить смак. Важливо розуміти різницю у часі кидання у воду: на початку – присмак піде в овочі чи м’ясо, у кінці – сам бульйон буде яскравий на смаковий відтінок.
  2. Часник. Але не звичайний, а сухий. Якщо додати сухий часник до супу, то ваша страва буде більш пікантна. Добре поєднувати також з копченою паприкою в солянці.
  3. Свіжа зелень. Навіть якщо ви готуєте суп без м’яса, він може бути неймовірно смачним (тут мій чоловік протестував би). Додайте мікс свіжої зелені, але не варіть, а при самій подачі.

Варто знати! Чи можна заморожувати квашену капусту, щоб зберегти надовго

четвер, 15 травень 2025, 8:15

Морозильна камера – безперечно, зручний пристрій для зберігання різних заготовок на зиму. Морозильна камера може допомогти зі зберіганням такого продукту, як квашена капуста, передають Патріоти України. Користь та смак капусти залишаться незмінними, по...

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині обсмажують вермішель перед додаванням до супу

четвер, 15 травень 2025, 7:14

Макаронні вироби часто використовуються як базовий гарнір або ж входять до складу перших страв, тому важливо навчитися їх правильно готувати, передають Патріоти України. Інструкції з варіння, як правило, вказуються на упаковці, проте виробники ніколи н...