Є секрет! Що додати в суп, щоб став удвічі смачніший

“Для того, щоб суп був удвічі смачнішим, у нього треба додати гарний шмат м’яса”, – так пожартував би мій чоловік. Але гострі поради залишимо на потім, натомість смак супу може покращити декілька продуктів, які є в кожного на кухні, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо ж нема, то треба придбати і готувати смачний супчик.

  1. Лавровий лист. Додасть першій страві аромату, увиразнить смак. Важливо розуміти різницю у часі кидання у воду: на початку – присмак піде в овочі чи м’ясо, у кінці – сам бульйон буде яскравий на смаковий відтінок.
  2. Часник. Але не звичайний, а сухий. Якщо додати сухий часник до супу, то ваша страва буде більш пікантна. Добре поєднувати також з копченою паприкою в солянці.
  3. Свіжа зелень. Навіть якщо ви готуєте суп без м’яса, він може бути неймовірно смачним (тут мій чоловік протестував би). Додайте мікс свіжої зелені, але не варіть, а при самій подачі.

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...