Є секрет! Що додати в суп, щоб став удвічі смачніший

“Для того, щоб суп був удвічі смачнішим, у нього треба додати гарний шмат м’яса”, – так пожартував би мій чоловік. Але гострі поради залишимо на потім, натомість смак супу може покращити декілька продуктів, які є в кожного на кухні, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо ж нема, то треба придбати і готувати смачний супчик.

  1. Лавровий лист. Додасть першій страві аромату, увиразнить смак. Важливо розуміти різницю у часі кидання у воду: на початку – присмак піде в овочі чи м’ясо, у кінці – сам бульйон буде яскравий на смаковий відтінок.
  2. Часник. Але не звичайний, а сухий. Якщо додати сухий часник до супу, то ваша страва буде більш пікантна. Добре поєднувати також з копченою паприкою в солянці.
  3. Свіжа зелень. Навіть якщо ви готуєте суп без м’яса, він може бути неймовірно смачним (тут мій чоловік протестував би). Додайте мікс свіжої зелені, але не варіть, а при самій подачі.

Звичайний перекус, який знижує холестерин і покращує здоров’я кишківника - нове дослідження вражає

неділя, 10 серпень 2025, 6:45

Нове клінічне дослідження довело: всього жменька мигдалю щодня може суттєво покращити ваш метаболічний стан - і без набору зайвої ваги. Серед виявлених ефектів: зниження поганого холестерину, зменшення запалення в кишківнику та підвищення рівня вітамін...

Дві каші української кухні увійшли до рейтингу 50-ти найсмачніших у світі

субота, 9 серпень 2025, 18:25

Українські страви банош та коливо увійшли до рейтингу найкращих каш світу. Відповідний гастрономічний рейтинг склав портал TasteAtlas, передають Патріоти України. . На п'ятому місці рейтингу - традиційний український банош, який здавна готують у карпа...