Якщо ваші млинці досі прилипають до сковорідки, то перевірте чи все ви додаєте своєчасно в тісто. Тонесенькі млинці будуть миттєво перевертатися, якщо не забувати про один інгредієнт наприкінці, передають Патріоти України.
Для приготування порції, а це 30 штук, потрібно взяти:
6 яєць
2 ст.л. цукру
дрібку солі
500 мл молока
300 г борошна
1 ст.л. цедри лимона (з одного цитруса достатньо)
200 мл окропу
1 ст.л. олії
Треба класично збити яйця з дрібкою солі. Пам’ятайте, що у кожне тісто, навіть солодке, треба додавати сіль.
Потім додати молоко, цукор, цедру лимона і знову все добре збити. Після чого всипати просіяне борошно, бажано частинами, щоб маса була однорідна.
Наприкінці додати окріп та 1 ст.л. олії в тісто, саме в тісто, а не на сковорідку додавайте, якщо хочете млинці, які перевертаються швидко й легко.
Млинці виходять ніжні, м’які, тоненькі з яскраво вираженим лимонним смаком.
Відварені яйця не завжди легко чистяться. І це дратує, адже частина білка лишається в шкаралупі. Пропадає цінний продукт. Досвідчені господині навчились з цим боротись, дотримуючись технології приготування. Не обійтись і без знання деяких секретів. Про...
Цікаво буде дізнатися, що деякі кулінари заморожують картоплю перед обсмажуванням. Про цей секрет мало хто знає. Це одна з безлічі кулінарних хитрощів, яка дозволяє приготувати звичну страву значно смачніше. Як це зробити правильно і що потрібно для ць...