Є секрет! Що додати в тісто замість олії, щоб приготувати золотисті млинці

Кулінари впевнені, що в тісто потрібно обов’язково додавати олію. Цей лайфхак добре відомий. Його основна ціль полягає в тому, щоб млинці не пригоріли. Окрім того, зникає потреба постійно лити олію на сковороду, передають Патріоти України.

Чи тільки олія в рецептах

Олія, звичайно, дає можливість готувати ніжні на смак млинці, але можна використовувати не тільки її. Можна підібрати заміну. Наприклад, вершкове масло. Розтопіть на водяній бані та введіть в тісто. Потрібно 2-3 столові ложки.

При використанні масла млинці набудуть золотистого кольору та будуть значно ароматніші. А ще в них буде багато апетитних дірочок. Млинці також не будуть прилипати до сковороди, тому за це можете не хвилюватися.

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Що покласти в панірувальні сухарі, щоб котлети стали ще смачніші

субота, 19 жовтень 2024, 12:13

Класичні котлети найкраще смакують, коли в них є відмінне панірування. Так, від нього багато чого залежить і в плані смаку, і в плані вигляду, текстури. Якщо ви знаєте, то в 80% котлети обвалюють в панірувальних сухарях. І їх можна суттєво покращити. Ч...

А ви це знали? Для чого господині зберігають лаврове листя в крупі

субота, 19 жовтень 2024, 11:12

Лаврове листя ароматне та пряне. Саме тому його часто використовують в кулінарії. Звичайно, воно є на кожній кухні. З ним можна зробити засіб для очищення повітря. Навіть в пранні воно знадобиться. Є ще один спосіб використання лаврового листя, передаю...