Є секрет! Що досвідчені господині додають при варінні пельменів для покращення смаку

Пельмені завжди можна приготувати дуже смачно, якщо відповідально підійти до вибору складових. Не тільки від якості тіста та м’яса залежатиме результат: важливо ще правильно відварити пельмені. Які моменти варто враховувати під час готування, передають Патріоти України.

Бульйон

Багато хто вибирає найпростіший і найдемократичніший спосіб варіння – на підсоленій воді. Але й смак таких пельменів не буде таким яскравим та вражаючим.

Навіть звичайний овочевий бульйон може перетворити страву до невпізнанності, надаючи тісту приємного відтінку смаку.

А ось курячий або м’ясний бульйон перетворюють звичайні пельмені на справжній кулінарний шедевр.

Правильні пропорції

Пельмені люблять наявність вільного простору під час варіння, тому не варто готувати велику порцію у маленькій каструлі.

На півкіло пельменів рекомендується брати щонайменше 1,5 літрів води чи бульйону.

Черговість

Спочатку в каструлю вливається необхідна кількість води чи бульйону. Після вводиться лавровий лист, прянощі та сіль.

Потім треба дочекатися, коли рідина закипить. Тільки після цього можна всипати пельмені.

Не відірватися! Проста хитрість, за допомогою якої оладки стануть на смак, як піца

неділя, 16 лютий 2025, 12:12

Щоб відвадити дітей від не найкориснішої їжі фастфуду, а заразом прищепити любов до класичних оладок, спробуйте одну кулінарну хитрість. За допомогою невигадливого рецепту можна надати звичній страві незвичний смак, який зробить оладки схожими на піцу,...

Курячі котлети виходять сухі? Названо інгредієнт, який змусить їх танути у роті

неділя, 16 лютий 2025, 11:07

Вважається, що куряче м’ясо не підходить для приготування котлетного фаршу, тому що котлети з нього в результаті виходять сухими і прісними, передають Патріоти України. Але так вважають ті, хто не знає тонкощів та хитрощів, які дозволяють помітно покра...