
Для того, щоб гречка вийшла смачна, розсипчаста та водночас мала приємний відтінок, а не була, як бліда поганка, досвідчені господині додають один інгредієнт. Спробуйте й ви, якщо раніше так не робили, передають Патріоти України.
Для смачної каші мало мати лише крупу і воду. Обов’язково під час приготування гарнірів користуйтеся відомими порадами, адже вони роблять смак страви кращим.
Гречана крупа під час варіння добре набухне, але при цьому не розвариться, якщо додати 0,5 ч.л. соди та 0,5 ч.л. солі. Пропорція за умови варіння дволітрової каструлі.
Коли вода закипить, всипте крупу і через пару хвилин додайте сіль та соду. Гречка матиме ніжний червоний відтінок та особливий смак, але не хвилюйтеся відчувати присмак соди, його не буде.
Фініки - солодкі, поживні й дуже універсальні фрукти, які з давніх часів символізували силу та витривалість. Сьогодні вони стали корисною альтернативою печиву та батончикам, адже поєднують натуральну солодкість із важливими вітамінами й мінералами. Та ...
Яєчня - неймовірно корисна страва. Яйця містять безліч поживних речовин, а правильний спосіб приготування може перетворити їх на кулінарний шедевр. Ми розповімо секрет, який робить яєчню ідеальною та пухнастою, як хмара, передають Патріоти України. Щоб...