Важко знайти людину, яка ніколи в житті не варила пельмені. Термічна обробка напівфабрикату – простий та швидкий процес. З приготуванням впорається навіть дитина, передають Патріоти України.
Однак про один цікавий прийом багато кулінарів не знають. Йдеться про додавання до каструлі додаткової порції води. Каструлю, в якій планується варити пельмені, потрібно заповнити наполовину чистою рідиною, а потім поставити на плиту.
Коли вода стане трохи теплою, до неї можна кидати заморожені пельмені. Після того як рідина почала вирувати, страву потрібно ретельно перемішати. Як тільки пельмені випливли над водою, потрібно скористатися хитрістю: створити різкий перепад температур.
У ємність слід налити склянку холодної води. Робити це потрібно повільно: у каструлі не повинна опинитися одразу вся рідина. Після поступового вливання додаткової порції води слід зачекати другого закипання.
За кілька хвилин пельмені будуть готові. Страва виявиться дуже смачною: для неї будуть характерні добре проварене та ніжне м’ясо, а також м’яке тісто.
Замість молока й цукру - ложка кокосової олії! Така кава не тільки заряджає енергією, а й допомагає позбутися зайвого жиру на талії. Секрет простий, але ефективний - і вже підкорює світ фітнесу, передають Патріоти України. Кава давно перестала бути про...
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...