Важко знайти людину, яка ніколи в житті не варила пельмені. Термічна обробка напівфабрикату – простий та швидкий процес. З приготуванням впорається навіть дитина, передають Патріоти України.
Однак про один цікавий прийом багато кулінарів не знають. Йдеться про додавання до каструлі додаткової порції води. Каструлю, в якій планується варити пельмені, потрібно заповнити наполовину чистою рідиною, а потім поставити на плиту.
Коли вода стане трохи теплою, до неї можна кидати заморожені пельмені. Після того як рідина почала вирувати, страву потрібно ретельно перемішати. Як тільки пельмені випливли над водою, потрібно скористатися хитрістю: створити різкий перепад температур.
У ємність слід налити склянку холодної води. Робити це потрібно повільно: у каструлі не повинна опинитися одразу вся рідина. Після поступового вливання додаткової порції води слід зачекати другого закипання.
За кілька хвилин пельмені будуть готові. Страва виявиться дуже смачною: для неї будуть характерні добре проварене та ніжне м’ясо, а також м’яке тісто.
Ці поради стануть у нагоді тим, хто воліє самостійно готувати цю традиційну італійську страву у себе вдома, передають Патріоти України.
Приготування їжі пов’язане не тільки зі смачними стравами, але й з краплями жиру та сміттям. Після реалізації того чи іншого рецепту, який вимагає чимало маніпуляцій, кухня потребує збирання, передають Патріоти України. Особливо це стосується плити, де...