Інгредієнтами для млинців – борошно, молоко, яйця, сіль і цукор, передають Патріоти України.
Іноді додається і рослинна олія. Всі інші компоненти – зайві.
Однак деякі господині все ж таки експериментують, додаючи в тісто непотрібні продукти.
Зазвичай це призводить до того, що млинець пригорає і прилипає до сковорідки.
Сода
Цей продукт використовується з метою зробити млинці більш «повітряними».
Іноді цей ефект справді досягається. Однак ризикувати все ж таки не варто.
Справа в тому, що помилитись з кількістю соди дуже легко. При надлишку компонента страва стає більш вразливою перед високими температурами.
Відбувається це і за відсутності гасіння соди.
Якщо господиня боїться, що без соди млинці вийдуть занадто тонкими і гумовими, краще використовувати альтернативу – розпушувач.
Вершкове масло
Додавати цей продукт у тісто і намагатися пекти на ньому млинці не варто.
Звичайно, при використанні вершкового масла тісто швидко «схопиться», але на ньому з’являтимуться горілі ділянки.
Надлишок основних компонентів
Млинці можуть прилипати до сковорідки, якщо в тісто було додано дуже багато яєць або цукру.
При приготуванні страви господині слід дотримуватися рецепту: не більше двох-трьох яєць та однієї столової ложки цукру на дві склянки борошна.
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...
Імбир - одна з небагатьох спецій, користь якої підтверджують не лише традиції, а й сучасні наукові дослідження. Нові дані показали: навіть невеликої кількості імбиру достатньо, щоб активувати імунні клітини та допомогти організму ефективніше боротися з...