Є секрет! Що обов’язково треба додати у фарш для пельменів, біляшів і чебуреків

Соковитий фарш у багатьох стравах відіграє найважливішу роль, зокрема пельмені, біляші чи чебуреки можуть бути несмачними, якщо у тісто засунути невміло зроблений фарш, передають Патріоти України.

Подробиці

Фарш для соковитих виробів треба робити не з пісного м’яса. Краще, щоб був змішаний (свинина та яловичина, курятина та свинина).

Щоб м’ясна начинка була ніжною, додайте замість традиційної крижаної води, холодне молоко або рідкі магазинні вершки. Саме молочна рідина додасть страві м’якості, як у дитячій вареній ковбасі.

Якщо ви плануєте додавати цибулю, то її варто не пускати через м’ясорубку, а дрібно порізати. Саме цибуля дасть свій сік, від чого страва після приготування буде ще соковитішою.

Є секрет! Як правильно варити рис, щоб був розсипчастим і не клейким

п’ятниця, 24 січень 2025, 10:08

Рисова каша може стати чудовим гарніром, якщо його правильно приготувати, а не зварити за принципом “все на око і варити +/- 10-30 хвилин”, передають Патріоти України. Рис обов’язково треба перед варінням промити, не важливо, який сорт (круглий чи довг...

Буде дуже смачним! Як замаринувати філе перед запіканням для салатів

п’ятниця, 24 січень 2025, 8:07

Простий рецепт запікання філе для салату, проте в ньому є свій особливий секрет, який полягає у додаванні французької гірчиці, що подарує пікантний присмак, передають Патріоти України. Для приготування нам буде потрібно:. Філе (куряча грудка) – 2 шт.Со...