Класичні котлети найкраще смакують, коли в них є відмінне панірування. Так, від нього багато чого залежить і в плані смаку, і в плані вигляду, текстури. Якщо ви знаєте, то в 80% котлети обвалюють в панірувальних сухарях. І їх можна суттєво покращити. Читайте детальніше про це далі у статті, передають Патріоти України.
Хрустка скоринка — ось основна ціль при смаженні котлет. Апетитний вигляд тільки половина справи, а ще потрібно зробити їх ресторанними на вигляд та смак.
Досвідчені кулінари рекомендують використовувати вівсяні пластівці. Додайте трохи до панірувальних сухарів. Ідеальна скоринка вам гарантована.
Якщо ви любите сир, то він також стане хорошим додатком до панірування. Потріть трохи в сухарі ат обваляйте котлети. Така скоринка точно викличе фурор серед гурманів. Смачного!
Наліпити пельмені — то треба мати натхнення та терпіння. А ще трохи вміння. Тісто для пельменів досить ніжне. При готуванні воно часто розривається. Начинка плаває потім окремо від тіста. Що потрібно зробити, щоб цього уникнути, передають Патріоти Укра...
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...