Є секрет! Що покласти в панірувальні сухарі, щоб котлети стали ще смачніші

Класичні котлети найкраще смакують, коли в них є відмінне панірування. Так, від нього багато чого залежить і в плані смаку, і в плані вигляду, текстури. Якщо ви знаєте, то в 80% котлети обвалюють в панірувальних сухарях. І їх можна суттєво покращити. Читайте детальніше про це далі у статті, передають Патріоти України.

Подробиці

Хрустка скоринка — ось основна ціль при смаженні котлет. Апетитний вигляд тільки половина справи, а ще потрібно зробити їх ресторанними на вигляд та смак.

Досвідчені кулінари рекомендують використовувати вівсяні пластівці. Додайте трохи до панірувальних сухарів. Ідеальна скоринка вам гарантована.

Якщо ви любите сир, то він також стане хорошим додатком до панірування. Потріть трохи в сухарі ат обваляйте котлети. Така скоринка точно викличе фурор серед гурманів. Смачного!

Як правильно замочити горох для супу: Названо помилки, які роблять господині

понеділок, 24 лютий 2025, 6:15

Чудова страва для холодного осіннього дня – гороховий суп, передають Патріоти України. Крім того, горох є важливою частиною збалансованого харчування. Фахівці рекомендують готувати різні страви на основі цього смачного, корисного та бюджетного продукту...

А ви це знали? Навіщо в тушковану капусту додають молоко

неділя, 23 лютий 2025, 21:09

Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...