Класичні котлети найкраще смакують, коли в них є відмінне панірування. Так, від нього багато чого залежить і в плані смаку, і в плані вигляду, текстури. Якщо ви знаєте, то в 80% котлети обвалюють в панірувальних сухарях. І їх можна суттєво покращити. Читайте детальніше про це далі у статті, передають Патріоти України.
Хрустка скоринка — ось основна ціль при смаженні котлет. Апетитний вигляд тільки половина справи, а ще потрібно зробити їх ресторанними на вигляд та смак.
Досвідчені кулінари рекомендують використовувати вівсяні пластівці. Додайте трохи до панірувальних сухарів. Ідеальна скоринка вам гарантована.
Якщо ви любите сир, то він також стане хорошим додатком до панірування. Потріть трохи в сухарі ат обваляйте котлети. Така скоринка точно викличе фурор серед гурманів. Смачного!
Класичні котлети найкраще смакують, коли в них є відмінне панірування. Так, від нього багато чого залежить і в плані смаку, і в плані вигляду, текстури. Якщо ви знаєте, то в 80% котлети обвалюють в панірувальних сухарях. І їх можна суттєво покращити. Ч...
Лаврове листя ароматне та пряне. Саме тому його часто використовують в кулінарії. Звичайно, воно є на кожній кухні. З ним можна зробити засіб для очищення повітря. Навіть в пранні воно знадобиться. Є ще один спосіб використання лаврового листя, передаю...