Є секрет: Що потрібно додати, аби мариновані огірки вийшли хрусткими

Навіть до такого тривіального процесу, як маринування огірків потрібно ставится відповідально і знати деякі кулінарні хитрощі, передають Патріоти України.

Деякі читачі, особливо кулінари початківці можуть їх не знати.

Використовувати огірки неправильної форми можна, їхня «корявість» не є ознакою хвороби. Попки та пички також обрізати необов’язково.

Деякі нарізають огірки часточками, щоб вони краще поміщалися у банку, на хрускіт це не впливає.

А для хрускоту ми додаємо один інгредієнт – листя чорної смородини. Також підійдуть листя вишні або дуба.

Виявляється, листя чорної смородини надає аромат і робить огірочки хрусткими. На одну літрову банку вистачить до п’яти листків.

Зазвичай їх складають на дно, або потім викладають огірки. Також можна додавати й інші інгредієнти за смаком, наприклад часник, зерна гірчиці та інші спеції.

Джерело: ПростоВей

Варто знати! Які крупи не можна мити, а треба одразу сипати в каструлю

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 11:07

Важливий етап у приготуванні страв – підготовка якісного продукту, передають Патріоти України. Вважається, що спочатку крупу потрібно промити, а потім варити. У випадку з гречкою або рисом все зрозуміло – на цих крупах можуть осідати сторонні домішки, ...

А ви це знали? Чому фарш не можна заморожувати разом із цибулею

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 10:12

Частенько фарш господині заморожують про запас, щоб при необхідності швиденько приготувати котлети і не морочитися з м’ясом, передають Патріоти України. Фарш для котлет без цибулі не обходиться, тому ці інгредієнти зберігаються разом в морозилці. Так р...