Навіть до такого тривіального процесу, як маринування огірків потрібно ставится відповідально і знати деякі кулінарні хитрощі, передають Патріоти України.
Деякі читачі, особливо кулінари початківці можуть їх не знати.
Використовувати огірки неправильної форми можна, їхня «корявість» не є ознакою хвороби. Попки та пички також обрізати необов’язково.
Деякі нарізають огірки часточками, щоб вони краще поміщалися у банку, на хрускіт це не впливає.
А для хрускоту ми додаємо один інгредієнт – листя чорної смородини. Також підійдуть листя вишні або дуба.
Виявляється, листя чорної смородини надає аромат і робить огірочки хрусткими. На одну літрову банку вистачить до п’яти листків.
Зазвичай їх складають на дно, або потім викладають огірки. Також можна додавати й інші інгредієнти за смаком, наприклад часник, зерна гірчиці та інші спеції.
Важливий етап у приготуванні страв – підготовка якісного продукту, передають Патріоти України. Вважається, що спочатку крупу потрібно промити, а потім варити. У випадку з гречкою або рисом все зрозуміло – на цих крупах можуть осідати сторонні домішки, ...
Частенько фарш господині заморожують про запас, щоб при необхідності швиденько приготувати котлети і не морочитися з м’ясом, передають Патріоти України. Фарш для котлет без цибулі не обходиться, тому ці інгредієнти зберігаються разом в морозилці. Так р...