Є секрет: Що потрібно додати, аби мариновані огірки вийшли хрусткими

Навіть до такого тривіального процесу, як маринування огірків потрібно ставится відповідально і знати деякі кулінарні хитрощі, передають Патріоти України.

Деякі читачі, особливо кулінари початківці можуть їх не знати.

Використовувати огірки неправильної форми можна, їхня «корявість» не є ознакою хвороби. Попки та пички також обрізати необов’язково.

Деякі нарізають огірки часточками, щоб вони краще поміщалися у банку, на хрускіт це не впливає.

А для хрускоту ми додаємо один інгредієнт – листя чорної смородини. Також підійдуть листя вишні або дуба.

Виявляється, листя чорної смородини надає аромат і робить огірочки хрусткими. На одну літрову банку вистачить до п’яти листків.

Зазвичай їх складають на дно, або потім викладають огірки. Також можна додавати й інші інгредієнти за смаком, наприклад часник, зерна гірчиці та інші спеції.

Джерело: ПростоВей

Не всі про це знають! Як правильно промивати рис, щоб гарнір вийшов розсипчастим

четвер, 24 квітень 2025, 18:13

Рис без попередньої підготовки варити не рекомендується, інакше якість гарніру залишатиме бажати кращого. Через надлишок крохмалю висока ймовірність того, що крупинки злипатимуться, й страва виглядатиме не дуже апетитно, передають Патріоти України. Вар...

Корисна хитрість: Навіщо при смаженні цибулі досвідчені господині додають щіпку цукру

четвер, 24 квітень 2025, 17:12

Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...