Є секрет! Що потрібно зробити із салом перед засолюванням для ідеального смаку

М’яке та ніжне сало – це ідеальна закуска. Якщо продукт подати із зеленою цибулею та чорним свіжим хлібом, то байдужих до такого частування точно не залишиться. Однак сало треба перед цим правильно приготувати. Далеко не кожен кулінар-початківець знає всі тонкощі, передають Патріоти України.

Подробиці

Справа в тому, що перед процедурою засолювання продукт треба покласти в морозилку на один день. Завдяки цьому сало добре нарізатиметься і не втратить свою форму.

Як засолити сало. Тут усе дуже просто. Головне заздалегідь підготувати спеції. На один кілограм продукту буде достатньо двох столових ложок солі, чайної ложки паприки, меленої гірчиці, перцю. Можна також взяти коріандр, кмин, куркуму та часник.

В окремому посуді треба змішати всі прянощі. На шматочках сала потрібно зробити надрізи. Потім усі ці інгредієнти потрібно змішати, загорнути в пергаментний папір та залишити у холодильнику на п’ять днів.

Смакота! Свиняча грудинка у соєвому соусі для святкового столу або просто на бутерброди

п’ятниця, 1 серпень 2025, 22:07

Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...

Здорове серце без таблеток! Названо продукти, які знижують тиск і холестерин

п’ятниця, 1 серпень 2025, 12:35

Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...