
Вам знадобиться всього 2 столові ложки цього продукту, щоб ваші млинці вийшли м’які та еластичні. Ви легко зможете їх скрутити з начинкою, вони не порвуться та не будуть ломатися. Якщо додати один простий інгредієнт в тісто, ніяких складнощів не виникне. Млинці будуть м’які та смачні, передають Патріоти України.
Не дивуйтесь компоненту, який треба додати до млинцевого тіста. Мова йде про звичайну сметану. Вона надасть тої еластичності, якої іноді не вистачає млинцям.
Отже, вам потрібно лише 2 столові ложки сметани. Вона покращує консистенцію. В ній є та жирність, яка і потрібна для досягнення кулінарної цілі.
Спробуйте цей лайфхак, коли будете наступний раз випікати млинці. Вони вийдуть дуже апетитними. Варто відмітити, що сметана не буде зайвою ні в солодких, ні в солоних варіантах млинців.
Коли креми та маски вже не дають бажаного ефекту, варто шукати підтримку не лише зовні, а й в харчуванні. Одним із найпотужніших овочів для уповільнення старіння зсередини вчені називають броколі, передають Патріоти України. У броколі міститься сульфор...
Смак кави залежить від кількох речей. По-перше, це якість зерен, а по-друге - спосіб заварювання. Знавці стверджують, що не варто при заварюванні кави використовувати крутий окріп, передають Патріоти України. Стосовно якості зерен, меленої чи розчинної...