
Вам знадобиться всього 2 столові ложки цього продукту, щоб ваші млинці вийшли м’які та еластичні. Ви легко зможете їх скрутити з начинкою, вони не порвуться та не будуть ломатися. Якщо додати один простий інгредієнт в тісто, ніяких складнощів не виникне. Млинці будуть м’які та смачні, передають Патріоти України.
Не дивуйтесь компоненту, який треба додати до млинцевого тіста. Мова йде про звичайну сметану. Вона надасть тої еластичності, якої іноді не вистачає млинцям.
Отже, вам потрібно лише 2 столові ложки сметани. Вона покращує консистенцію. В ній є та жирність, яка і потрібна для досягнення кулінарної цілі.
Спробуйте цей лайфхак, коли будете наступний раз випікати млинці. Вони вийдуть дуже апетитними. Варто відмітити, що сметана не буде зайвою ні в солодких, ні в солоних варіантах млинців.
Чорна кава та еспресо - популярні способи приготувати напій із кавових зерен, проте за рівнем кофеїну та антиоксидантів вони помітно відрізняються, передають Патріоти України. Якщо порівнювати однакові за об'ємом порції, еспресо зазвичай виявляється бі...
Бажаєте здивувати близьких? Приготуйте намазку за рецептом кулінарки Елли Іванової, яким вона поділилася з читачами "Фактів", передають Патріоти України. Поцікавтеся у рідних, які їхні враження. Адже кожна людина має свій смак і свою думку. Якщо намазк...