Обсмажити рибу так, щоб вийшло ідеальне блюдо з ароматною скоринкою, досить складно. Справа в тому, що продукт досить легко втрачає цілісність і з рівних шматочків перетворюється на неапетитну масу. Як не дивно, але справа зазвичай не в паніровці і навіть не в самій рибі, а в інгредієнті, про серйозну дію якого на консистенцію страви багато кулінари навіть не здогадуються, передають Патріоти України.
Поясненням того, що страва швидко розвалюється на сковороді, найчастіше є неправильним використанням солі.
Багато людей солять смажену рибу надто пізно: або всередині, або в кінці приготування страви. Зазвичай до цього моменту страва вже є рибною масою замість гарних цілісних шматочків.
Додавати сіль бажано на початку смаження, а краще – за 15 хвилин до початку кулінарної процедури. Якщо кулінару незручно солити сиру рибу, то хлорид натрію можна додати в олію, на якій планується обсмажувати продукт.
В цьому випадку їжа точно не прилипатиме і пригорятиме до дна сковороди. Крім того, вдасться уникнути появи гарячих масляних бризок.
Ви помічали, що після певної їжі хочеться посміхатися і навіть більше енергії? Харчування може сильно впливати на емоційний стан. Ось список продуктів, які допомагають підняти настрій і боротися зі стресом, передають Патріоти України. Какао стимулює ви...
Гречка - одна з найпопулярніших круп, яку люблять за простоту приготування та універсальний смак. Вона підходить і для сніданку, і для гарніру до м’яса чи овочів. Але замість розсипчастої та апетитної каші часто виходить розварена маса або, навпаки, тв...