Є секрет! Що зробити, щоб сирники було набагато легше і зручніше ліпити

Іноді сирна маса виходить настільки м’якою та пухкою, що зліпити з неї цілісні сирники не виходить. Нерідко білі шайбочки розвалюються задовго до викладання на сковороду, передають Патріоти України.

Чому процес ліплення сирників часом є настільки складним? Вся справа в тому, що багато господинь забувають виконати одну просту, але дуже важливу дію. Сирна маса перед ліпленняс сирників повинна бути охолодженою. Без цього маса не набуде потрібної консистенції.

Основу, отриману після змішування сиру, сирих яєць та борошна(або манки), потрібно залишити в холодильнику хоча б на 2 години. Краще підготувати основу для сирників з вечора і залишити її на ніч в холодильнику.

Під впливом низьких температур сирна маса набуває потрібної щільності. З такої суміші можна швидко та легко створити гарної і правильної форми сирники. Зовнішній вигляд страви буде ідеальним. Спробуйте!

Не купуйте цю рибу на Різдво! Вона забруднена ртуттю та свинцем

субота, 13 грудень 2025, 8:12

Риба - головний атрибут святкового столу, але не всі види однаково корисні. Експерти радять обережно обирати рибу, щоб уникнути шкідливих токсинів, таких як ртуть і свинець, передають Патріоти України. Навіть норвезький фермерський лосось не завжди кор...

Приємний бонус: Чорний шоколад може допомогти уповільнити старіння

субота, 13 грудень 2025, 7:45

Британські вчені виявили зв'язок між хімічною речовиною в чорному шоколаді та ознаками уповільнення біологічного старіння людини. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що теобромін, який міститься в чорному ...