Є секрет! Скільки яєць додавати до тіста для тонких млинців

Така смачна страва, як млинці дуже популярна на нашому столі. І набриднути млинці не можуть, адже до них можна приготувати багато різноманітних начинок, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб млинці вдались смачними потрібно вміти правильно замісити тісто. Є ідеальна пропорція. Візьміть на замітку. Звірте з вашим рецептом. Щоб замісити ідеальне тісто для млинців співвідношення борошна та рідини повинне бути 1:2.

Як замісити тісто

  1. Візьміть однакову кількість води (молока) та борошна, змішайте їх та додайте сіль, цукор, яйця.
  2. Добре перемішайте всі компоненти, та дайте тісту якийсь час постояти.
  3. Додавайте при замішуванні млинців тепле молоко.
  4. Соду додавати не потрібно, якщо ви прагнете приготувати тоненькі млинці. Сода додається, при приготуванні оладок та пишних млинців.

Скільки додати яєць

Хибною є думка, що якщо додати більше яєць, млинці будуть смачніші. Це твердження невірне. Яйця роблять млинці еластичними, не дають ім розриватись на сковороді. На 1 склянку борошна достатньо додати 1 куряче яйце. На 0,5 літра молока потрібно 2 склянки борошна, 1/2 ч. л. солі та 2 ст. л. цукру.

Смакота! Як приготувати голубці, які можна їсти без ножа

середа, 4 червень 2025, 7:15

Секрет успіху ідеальних голубців криється у правильній підготовці капусти. Якщо листя вийшло м’яким і соковитим, то вживати в їжу таку страву можна і без використання ножа, передають Патріоти України. Насамперед варто вибирати відповідний овоч. Капуста...

Господиням на замітку! Як приготувати холодець, який застигає навіть без желатину

середа, 4 червень 2025, 6:14

За старих часів традиційною зимовою застільною стравою був холодець, причому варили його без желатину, а застигав він без холодильника. Що заважає сучасним господиням, які мають на кухні все необхідне для приготування холодця, зварити його правильно, п...