Є секрет! Скільки вершків додавати в каву, щоб не зробити напій занадто калорійним

Кава з вершками стає більш ніжна, а вершковий смак такий привабливий. Так і виникає бажання налити ще одну порцію. Вершки роблять каву смачнішою, але й одночасно вона поживніша. Якщо додати вершки понад міру, вона стане калорійною бомбою, передають Патріоти України.

Подробиці

Бариста пропонують додавати на 150 мл кави лише 1 ч.л. молока, щоб не перекривати смак основного напою. Якщо вершки, тоді порційно варто обмежитися 20 мл.

Потрібно також звернути увагу на жирність вершків. Переважно в ароматний напій додають з показником 10%.

Можна трохи підігріти вершки, збити, а потім вже ввести в каву. Якщо ж ви хочете, можна й відразу налити, але перший варіант дасть більше ефекту. Можна й збільшити кількість саме вершків, але збийте до пінки. Напій буде значно апетитніше виглядати та смакувати.

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...