Є секрет! ТОП-4 способи зробити будь-яке рагу смачнішим

Рагу є простою і ситною стравою, яку можна приготувати без поспіху, завжди отримуючи гарантовано хороший результат. Можна вибирати як овочевий варіант, так і м’ясний, передають Патріоти України.

Подробиці

Найпопулярнішим є рагу зі свинини, оскільки страва виходить ароматною, смачною і в міру жирною.

Якщо ви любите готувати, то візьміть на замітку 4 секрети кулінарів, які дозволять приготувати рагу ще смачнішим:

  1. Мало хто знає, що ідеально підкреслить смак страви копчений бекон. Для цього необхідно дрібно нарізати невеликий шматок і відправити до решти інгредієнтів приблизно за 10 хвилин до повної готовності.
  2. Намагайтеся готувати рагу тільки зі свіжих продуктів, які віддадуть страві всі свої аромати.
  3. Серед інгредієнтів можна зустріти томатну пасту. Однак можна піти далі і приготувати спеціально для рагу пряний або ж гострий соус із додаванням спецій. Це дасть змогу вашій страві стати цікавішою.
  4. Також одним із секретних прийомів, якими користуються професійні кухарі, є особливий овочевий бульйон. До нього можна додавати різні ароматні коріння, пряні трави та прянощі. Головне, не забудьте його процідити.
Джерело: ПростоВей

Миска вівсянки чи яйце: Ось що краще для схуднення

понеділок, 22 грудень 2025, 12:39

Сніданок має бути ситним, щоб зменшити перекуси та почуття голоду. І вівсянка, і яйця корисні, але впливають на організм по-різному, передають Патріоти України.

Ви могли це не знати! Дешева риба, яка є небезпечною

неділя, 21 грудень 2025, 19:08

Риба - цінне джерело омега-3 та вітамінів, але не всі види однаково корисні. Дієтологи б’ють на сполох через тілапію, особливо імпортовану з Азії, передають Патріоти України. Вагітні жінки, маленькі діти та люди з чутливим шлунком повинні бути особливо...