Рагу є простою і ситною стравою, яку можна приготувати без поспіху, завжди отримуючи гарантовано хороший результат. Можна вибирати як овочевий варіант, так і м’ясний, передають Патріоти України.
Найпопулярнішим є рагу зі свинини, оскільки страва виходить ароматною, смачною і в міру жирною.
Якщо ви любите готувати, то візьміть на замітку 4 секрети кулінарів, які дозволять приготувати рагу ще смачнішим:
Правильний сніданок - це більше, ніж просто смачна звичка. Те, що ми їмо зранку, здатне впливати на рівень енергії, концентрацію та навіть захищати мозок від вікових змін, передають Патріоти України. За даними клініки Клівленда, ранній прийом їжі підси...
Фрукти - невіддільна частина здорового раціону, однак побоювання щодо вмісту цукру змушують багатьох від них відмовлятися. Насправді ж багато фруктів містять не лише природний цукор, а й цінні вітаміни, мінерали, антиоксиданти та клітковину, передають ...