Рагу є простою і ситною стравою, яку можна приготувати без поспіху, завжди отримуючи гарантовано хороший результат. Можна вибирати як овочевий варіант, так і м’ясний, передають Патріоти України.
Найпопулярнішим є рагу зі свинини, оскільки страва виходить ароматною, смачною і в міру жирною.
Якщо ви любите готувати, то візьміть на замітку 4 секрети кулінарів, які дозволять приготувати рагу ще смачнішим:
Курка – це простий та смачний спосіб ввести в регулярний раціон білок тваринного походження, передають Патріоти України. Однак процес приготування може бути ускладнений тим фактом, що м’ясо треба розморожувати перед смаженням або запіканням. У господин...
Накип – твердий наліт, що утворюється через мінеральні відкладення, які залишаються після випаровування води. Згодом вони кристалізуються, і видалити їх стає складно. Тому бажано позбавлятися накипу відразу, тим більше, що він може стати ще й розсадник...