Є секрет! ТОП-4 способи зробити будь-яке рагу смачнішим

Рагу є простою і ситною стравою, яку можна приготувати без поспіху, завжди отримуючи гарантовано хороший результат. Можна вибирати як овочевий варіант, так і м’ясний, передають Патріоти України.

Подробиці

Найпопулярнішим є рагу зі свинини, оскільки страва виходить ароматною, смачною і в міру жирною.

Якщо ви любите готувати, то візьміть на замітку 4 секрети кулінарів, які дозволять приготувати рагу ще смачнішим:

  1. Мало хто знає, що ідеально підкреслить смак страви копчений бекон. Для цього необхідно дрібно нарізати невеликий шматок і відправити до решти інгредієнтів приблизно за 10 хвилин до повної готовності.
  2. Намагайтеся готувати рагу тільки зі свіжих продуктів, які віддадуть страві всі свої аромати.
  3. Серед інгредієнтів можна зустріти томатну пасту. Однак можна піти далі і приготувати спеціально для рагу пряний або ж гострий соус із додаванням спецій. Це дасть змогу вашій страві стати цікавішою.
  4. Також одним із секретних прийомів, якими користуються професійні кухарі, є особливий овочевий бульйон. До нього можна додавати різні ароматні коріння, пряні трави та прянощі. Головне, не забудьте його процідити.
Джерело: ПростоВей

Господиням на замітку! Чи можна варити заморожену курку чи треба розморожувати

неділя, 9 лютий 2025, 23:10

Курка – це простий та смачний спосіб ввести в регулярний раціон білок тваринного походження, передають Патріоти України. Однак процес приготування може бути ускладнений тим фактом, що м’ясо треба розморожувати перед смаженням або запіканням. У господин...

Все просто! Як видалити наліт із кранів за 5 хвилин

неділя, 9 лютий 2025, 18:12

Накип – твердий наліт, що утворюється через мінеральні відкладення, які залишаються після випаровування води. Згодом вони кристалізуються, і видалити їх стає складно. Тому бажано позбавлятися накипу відразу, тим більше, що він може стати ще й розсадник...