Котлети – давня страва, і скільки господинь – стільки й рецептів. Але в усіх ціниться м’якість і соковитість. Якщо м’якість в основному залежить від сорту і якості м’яса, то соковиті котлети можна приготувати, ввівши до них три інгредієнти, передають Патріоти України.
Перший — це молоко, в якому ви намочуєте білий хліб. Його треба брати стільки, щоб розмочило хліб, а коли ви його перемнете, то консистенція суміші має бути як густа сметана. Не переживайте, що котлети не будуть триматися купи. Вбийте в хлібо-молочну суміш яйця – і котлети не тільки не розпадатимуться, а й будуть соковитими.
Другий – сода. Її треба додавати небагато – на 1 кг фаршу всього пів чайної ложки.
Третій – звичайне сало або вершкове масло. Якщо берете сало, то його слід перемолоти разом із м’ясом. А коли масло, то його слід попередньо порізати на невеликі шматочки (2х1 см), заморозити. А коли виробляти котлети, класти в серединку кожної.
Серцево-судинні захворювання залежать як від генетики, так і від способу життя. Якщо у вашій родині були випадки проблем із серцем, важливо знати, як знизити ризик, передають Патріоти України. За даними дослідження, опублікованого у журналі Circulation...
Добрі новини для поціновувачів кави - вживання чорної кави пов’язане зі зниженням ризику смерті від усіх причин. До такого висновку дійшло нове дослідження, проведене в Університеті Тафтса, яке показало, що цей очевидний ефект кави зникає, якщо додават...