Коли ви готуєте курку – чи то для салату, чи для каррі, чи страви з пасти – останнє, що вам хочеться, – це щоб вона вийшла сухою, передають Патріоти України.
Однак, за словами одного професіонала кулінарії, є дуже простий спосіб цього уникнути. Фудблогерка Карла Уолш з Eating Well розповіда свій секрет прготування цієї страви. Вона використовує один простий інгредієнт, який точно є у кожному магазині, пише Express.
Як виявилося, секрет полягає у йогурті по-грецьки. Маринування вашої курки в цьому доступному продукті може творити абсолютні чудеса щодо її смаку та текстури.
Це тому, що йогурт містить молочну кислоту, але не так багато, як інші звичайні маринади, такі як лимонний сік або оцет.
Таким чином, м’ясо розм’якшується повільніше, а це означає, що воно з меншою ймовірністю вийде сухим або гумовим, коли справа доходить до його приготування.
Окрім цього, йогурт допомагає зволожити курку та м’яко послаблює колаген і білки. А якщо додати в йогуртовий маринад трави і спеції, вони ще краще спрацюють разом. Рекомендується маринувати курку в йогурті принаймні одну годину.
Вінегрет можна сміливо відносити до найпопулярніших страв, тому що з простих та дешевих продуктів можна приготувати неймовірно смачний салат. Незважаючи на той факт, що вінегрет є класичною стравою з рецептурою і списком інгредієнтів, салат завжди можн...
Здавалося б, зварити макарони нескладно. Але досить припуститися однієї помилки, і страва виявиться вже не такою смачною, як хочеться, передають Патріоти України. До поширених помилок входять нестача води, висипання макаронних виробів у холодну рідину ...