Є секрет! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсолом, який готується з трьох інгредієнтів, передають Патріоти України.

Що знадобиться

  • вода – 1 л;
  • сіль – 3 ст. л.;
  • лимонна кислота – 1 год.

Порядок дій

  1. Вибирають ємність якомога більше. Заливають туди воду, засипають сіль та лимонну кислоту. Усі компоненти ретельно перемішують до розчинення.
  2. Далі в миску викладають шматки курки чи тушку. М’ясо замочують протягом 3 годин.
  3. Важлива умова: курка має бути повністю занурена в розсіл. Якщо тушка велика, то кількість інгредієнтів збільшують у 2-3 рази.
  4. Через 3 години курку промивають під проточною водою і починають приготування. При цьому слід пам’ятати, що при замочуванні м’ясо вбере частину солі, тому в процесі приготування важливо не пересолити страву.

Розсипали сіль? Ось чого чекати найближчим часом

понеділок, 6 жовтень 2025, 19:45

Розсипана сіль давно вважається прикметою, яка попереджає про неприємності або зраду. Народні прикмети та езотеричні практики надають цьому випадку особливе значення, передають Патріоти України. Зрада або обман Найпоширеніша прикмета каже: якщо сіль р...

Ці продукти підвищують тиск і шкодять серцю - перевірте свій раціон!

понеділок, 6 жовтень 2025, 18:39

Артеріальний тиск залежить не лише від способу життя, а й від того, що ми їмо. Деякі продукти здатні підвищувати тиск, навіть якщо ви вважаєте їх безпечними, передають Патріоти України. Сіль та солоні продукти Надмірне споживання солі — головна причин...