Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсолом, який готується з трьох інгредієнтів, передають Патріоти України.
Нове дослідження приголомшило навіть скептиків: лише дві чашки чаю без цукру на день - і ризик серцевих хвороб знижується майже на чверть! Але є нюанс, про який замовчують рекламні ролики: додасте цукру - і користь зникає, передають Патріоти України. Щ...
Дослідження останніх років показують, що деякі види кави дійсно можуть продовжити життя — якщо споживати їх помірно та правильно, передають Патріоти України. Ось яка кава має найкращий вплив на здоров’я та довголіття:. Висновок: Найбільше користі — у ...