Є секрет! У чому треба вимочувати печінку, щоб вона була ніжна та з приємним запахом

Коли справа доходить до готування печінки, виникає багато питань. Наприклад, як прибрати специфічний запах та зробити її м’якою. Досягти потрібного результату можна тільки шляхом вимочування, передають Патріоти України.

Подробиці

Потрібно вибрати, в чому саме вимочувати печінку. Найчастіше можна почути про молоко. Але в ньому потрібно тримати 1-2 години. Досить тривалий час, який хотілося б скоротити. Та й молоко нині коштує дорого, щоб просто так його виливати заради приготування печінки.

Можна зробити маринад для вимочування з води, солі та цукру. На 1 л рідини потрібно взяти по 1 ст.л. вказаних продуктів.

Печінку треба очистити, зняти плівку, нарізати. Покладіть в підготовлений розчин та залишіть на 45 хвилин. Потім промийте та готуйте звичайним способом.

Джерело: ПростоВей

"Ідеальний продукт": Дієтологи розкрили незвичайні факти про властивості огірків

п’ятниця, 5 вересень 2025, 23:10

Зазвичай ми сприймаємо огірок як звичайний овоч з мінімальною користю, але дієтологи стверджують, що цей продукт може стати справжнім союзником у боротьбі за здоров’я. Він не тільки допомагає в підтримці кісток та здоров’я серця, але й сприяє схудненню...

Розставлено крапки над "і": Чи потрібно зберігати джем, варення і конфітюр у холодильнику

п’ятниця, 5 вересень 2025, 6:45

Банка джему або варення у холодильнику - це правило чи хибна думка? Таке питання виникає у багатьох господинь, передають Патріоти України. Дієтологиня Кетлін Гарсія-Бенсон пояснила, коли варто ставити джем до холодильника, а коли достатньо зберігати йо...