Є секрет! У чому треба вимочувати печінку, щоб вона була ніжна та з приємним запахом

Коли справа доходить до готування печінки, виникає багато питань. Наприклад, як прибрати специфічний запах та зробити її м’якою. Досягти потрібного результату можна тільки шляхом вимочування, передають Патріоти України.

Подробиці

Потрібно вибрати, в чому саме вимочувати печінку. Найчастіше можна почути про молоко. Але в ньому потрібно тримати 1-2 години. Досить тривалий час, який хотілося б скоротити. Та й молоко нині коштує дорого, щоб просто так його виливати заради приготування печінки.

Можна зробити маринад для вимочування з води, солі та цукру. На 1 л рідини потрібно взяти по 1 ст.л. вказаних продуктів.

Печінку треба очистити, зняти плівку, нарізати. Покладіть в підготовлений розчин та залишіть на 45 хвилин. Потім промийте та готуйте звичайним способом.

Джерело: ПростоВей

Неочікувано! Віскі визнали найменш шкідливим алкоголем - але є умова

четвер, 6 листопад 2025, 17:45

Віскі вважається найменш шкідливим алкогольним напоєм, якщо вживати його помірно. Про це розповіла кардіологиня Олена Лащенко, передають Патріоти України. За словами лікарки, невеликі дози віскі менш небезпечні для здоров’я, ніж інші види алкоголю. У п...

Варто включити в раціон! Названо спецію, яка знижує високий тиск

четвер, 6 листопад 2025, 16:44

Людям з високим кров’яним тиском кардіологи зазвичай радять звернути увагу на свій раціон й виключити зі щоденного меню солоне, гостре та жирне, а також обмежити вживання кави, міцного чаю, алкоголю та солодкого, передають Патріоти України. У гіпертоні...