Є секрет! У чому треба вимочувати печінку, щоб вона була ніжна та з приємним запахом

Коли справа доходить до готування печінки, виникає багато питань. Наприклад, як прибрати специфічний запах та зробити її м’якою. Досягти потрібного результату можна тільки шляхом вимочування, передають Патріоти України.

Подробиці

Потрібно вибрати, в чому саме вимочувати печінку. Найчастіше можна почути про молоко. Але в ньому потрібно тримати 1-2 години. Досить тривалий час, який хотілося б скоротити. Та й молоко нині коштує дорого, щоб просто так його виливати заради приготування печінки.

Можна зробити маринад для вимочування з води, солі та цукру. На 1 л рідини потрібно взяти по 1 ст.л. вказаних продуктів.

Печінку треба очистити, зняти плівку, нарізати. Покладіть в підготовлений розчин та залишіть на 45 хвилин. Потім промийте та готуйте звичайним способом.

Джерело: ПростоВей

Лише спробуйте! В чому полягає секрет ідеального грибного супу

п’ятниця, 8 листопад 2024, 18:14

Приготування перших страв з грибами має певні кулінарні нюанси. Ця категорія супів готується рідше порівняно з борщами, але смакує на рівні ресторанних делікатесів. Щоб у вас також вийшов апетитний грибний суп, дотримуйтеся рекомендацій, про які погово...

Смакота! Як приготувати курячі тюфтелі, щоб вони були соковитими та апетитними

п’ятниця, 8 листопад 2024, 17:12

Страви з курячого фаршу можуть бути дещо сухими на смак. Це нормальне явище, бо м’ясо птиці не є жирним. Через це може відчуватися бажання чимось доповнити страву. І найкраще рішення в цьому випадку — соус, передають Патріоти України. Для приготування ...