Є секрет! Всього один інгредієнт допоможе зберегти омлет пишним

Приготувати пишний омлет легко, якщо не робити найчастіші помилки. Переважно вони призводять до опадання шапочки, яка так гарно піднімається. Це засмучує, передають Патріоти України.

Наскільки омлет вийде пишним, залежить від компонентів та їх збивання. Деякі господині додають в суміш борошно, сподіваючись, що вона стабілізує страву. Але омлет опадає.

Як правильно приготувати

Є різні способи спробувати зберегти апетитність омлету. Він залишиться гарним та зі скоринкою. Один з інгредієнтів — вершкове масло. Не треба його додавати в омлетну суміш та й сковороду змащувати теж немає потреби.

Візьміть шматочок масла та змастіть кришку з внутрішньої сторони. Така хитрість дає можливість також змастити краще сам омлет та покращити його смак, зберегти пишність.

Перед використання масло має бути м’яким. В процесі смаження не забирайте кришку зі сковороди. В результаті у вас вийде смачний, ніжний та пишний омлет.

Лише спробуйте! Цей салат з курячими серцями стане частим гостем на вашому столі

понеділок, 20 січень 2025, 19:14

Курячі серця є недооціненими. Їх частіше тушкують, додають в начинки для пиріжків, але з ними можна приготувати і смачний салат на вечерю. Це проста страва, яка стане однією з улюблених в вашому домашньому меню, передають Патріоти України. Вам знадобля...

Смакота! Ніжний сирник із курагою, що тане у роті, як суфле

понеділок, 20 січень 2025, 18:14

Якщо ви не любите довго виробляти сирники і смажити по черзі на сковорідці, то зробіть його у духовці, а потім поріжте порційно. Смак буде неймовірно ніжним і, дійсно, схожим на повітряне суфле, передають Патріоти України. На 500 г кисломолочного сиру ...