Приготувати пишний омлет легко, якщо не робити найчастіші помилки. Переважно вони призводять до опадання шапочки, яка так гарно піднімається. Це засмучує, передають Патріоти України.
Наскільки омлет вийде пишним, залежить від компонентів та їх збивання. Деякі господині додають в суміш борошно, сподіваючись, що вона стабілізує страву. Але омлет опадає.
Є різні способи спробувати зберегти апетитність омлету. Він залишиться гарним та зі скоринкою. Один з інгредієнтів — вершкове масло. Не треба його додавати в омлетну суміш та й сковороду змащувати теж немає потреби.
Візьміть шматочок масла та змастіть кришку з внутрішньої сторони. Така хитрість дає можливість також змастити краще сам омлет та покращити його смак, зберегти пишність.
Перед використання масло має бути м’яким. В процесі смаження не забирайте кришку зі сковороди. В результаті у вас вийде смачний, ніжний та пишний омлет.
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...
За словами представників Всесвітнього фонду досліджень раку (WCRF), дослідження остаточно довели: вживання алкоголю прямо пов'язане з розвитком щонайменше семи видів раку, серед яких рак грудей, печінки, кишечника, голови, шиї та ротової порожнини, пер...