Є секрет! Всього один інгредієнт допоможе зберегти омлет пишним

Приготувати пишний омлет легко, якщо не робити найчастіші помилки. Переважно вони призводять до опадання шапочки, яка так гарно піднімається. Це засмучує, передають Патріоти України.

Наскільки омлет вийде пишним, залежить від компонентів та їх збивання. Деякі господині додають в суміш борошно, сподіваючись, що вона стабілізує страву. Але омлет опадає.

Як правильно приготувати

Є різні способи спробувати зберегти апетитність омлету. Він залишиться гарним та зі скоринкою. Один з інгредієнтів — вершкове масло. Не треба його додавати в омлетну суміш та й сковороду змащувати теж немає потреби.

Візьміть шматочок масла та змастіть кришку з внутрішньої сторони. Така хитрість дає можливість також змастити краще сам омлет та покращити його смак, зберегти пишність.

Перед використання масло має бути м’яким. В процесі смаження не забирайте кришку зі сковороди. В результаті у вас вийде смачний, ніжний та пишний омлет.

Ефект здивує навіть досвідчених господинь! Навіщо додавати в борщ вершкове масло

субота, 5 жовтень 2024, 9:12

Борщ – національна українська страва, яка просто ідеальна для обіду. Смачний та ароматний борщик викликає апетит у багатьох просто своїм виглядом, передають Патріоти Українию. Але при цьому кожна господиня має свій особливий секрет приготування такої с...

Не відірватися! Пухкі бублики із сирного тіста - неймовірна смакота

субота, 5 жовтень 2024, 8:10

Якщо вдома залежався сир, а ви не знаєте, що з нього приготувати, то цей рецепт саме для вас. Дуже смачна й поживна випічка замість фаст-фуду, передають Патріоти України. Інгредієнти250 г кисломолочного сиру1 яйце й 1 білок0,5 ч. л. солі100 г твердого ...