Є секрет! З цим інгредієнтом тушкована капуста вийде ароматнішою і смачнішою

Тушкована капуста – один із найпоширеніших гарнірів. Страва популярна завдяки своєму смаку, простоті приготування та невисокій вартості. Ну а про користь овочевих гарнірів і говорити не доводиться. Тож тушкована капустка займає далеко не останнє місце на наших столах, передають Патріоти України.

Але навіть смак такої самодостатньої страви можна значно покращити, додавши до нього деякі додаткові інгредієнти. А які, розкажемо далі.

Чим поліпшити смак тушкованої капусти?

Так, багато господинь люблять додавати в тушковану капусту помідори, томатну пасту або сметану. Ці інгредієнти дуже добре «дружать» з капустою, роблячи її смак цікавішим. Відмінно поєднується цей овоч і з будь-якими грибами та копченостями. Варто додати в гарнір трохи копченого м’яса, реберця, бекону, і смак тут же заграє новими фарбами. Гриби можна використовувати як свіжі, так і заморожені.

Секретний інгредієнт для тушкованої капусти

Ну а тепер розповімо про секретний інгредієнт, який додають у тушковану капусту лише деякі господині. Це мелений кмин. Причому ця ароматна приправа здатна покращити смак не тільки гарніру, а й щеї або капустяної начинки для пирога. Варто додати в блюдо лише невелику дрібку цієї спеції, і воно відразу набуде нового смаку і аромату. Спробуйте приготувати тушковану капустку з додаванням кмину. Ми впевнені, що результату вас не розчарує.

Джерело: ПростоВей

Як вибрати сало - не всі господині знають цей трюк

понеділок, 14 квітень 2025, 19:12

Напевно, багато гурманів, які знайомі з національною українською кухнею, знають, що сало вважається унікальним та корисним продуктом, передають Патріоти України. Однак не всі з нас, відвідуючи ринок, впевнені у питанні, як вибрати сало, не тільки щоб в...

Не робіть помилок! Яка олія категорично не підходить для смаження

понеділок, 14 квітень 2025, 18:38

Олія — інгредієнт кожної кухні, без якого важко уявити приготування багатьох страв. Найкориснішою вважається оливкова, хоча фахівці ставлять це під сумнів. Водночас деякі олії, представлені на ринку, не такі вже й безпечні для нашого здоров’я, передают...