Є секретна технологія? Картопля фрі, як у McDonald's - як зробити таку ж вдома

Картопля фрі - одна з найпопулярніших позицій у меню McDonald's. У принципі, як і в інших закладах швидкого харчування і кафе, передають Патріоти України.

Шалена популярність цієї страви пов’язана з її високими смаковими якостями й ситністю. Крім того, до такої картопельки чудово підійде практично будь-який соус
Приготувати настільки ж круту картоплю фрі можна і вдома – насправді це не складно. Просто треба знати про деякі нюанси, які і роблять куповану фрішку такою смачною.
Інгредієнти:
картопля – 3-4 шт.
оливкова олія – 1 ст.л.
часник – 1 шт.
цибуля – 1 шт.
приправа з часнику і трав, сіль – до смаку
Приготування:
Спершу треба приготувати часникову суміш. Для цього очищаємо цибулю й часник, дрібно нарізаємо і поміщаємо у каструлю. Додаємо оливкову олію та готуємо на середньому вогні 5-10 хв.
Далі чистимо картоплю, нарізаємо її смужками і поливаємо часниковою олією. Добре підсолюємо картоплю і посипаємо улюбленими приправами.

Перекладаємо картоплю у фритюрницю або ж у попередньо розігріту до 200° духовку на 20 хв. Тоді перевертаємо картопельку фрі і готуємо ще близько 10-15 хв.

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...