Є секретний інгредієнт! Чому в ресторані риба та м’ясо смачніше, ніж удома

Після відвідування ресторанів багато господинь намагаються повторити продегустовані страви, передають Патріоти України.

Спершу здається, що це досить просте завдання: необхідно лише вирушити до магазину чи ринку, вибрати потрібний продукт і приготувати.

Подробиці

Смак страв відрізнятиметься.

Перша причина такої різниці полягає у самих продуктах: у хороших ресторанах намагаються закуповувати максимально свіжі рибу та м’ясо.

Але є одна маленька хитрість, яку варто взяти на замітку господаркам.

Який інгредієнт слід додати до рецепту?

Багато хто здивується, що неймовірний смак ресторанних страв залежить від правильного підходу до маринування. Кухарі найчастіше використовують стандартний набір продуктів – прянощі, лимонний сік, трави.

Але є один продукт, який варто додати.

Це звичайний цукор-пісок.

Достатньо лише однієї чайної ложки.

До речі, доданий цукор не здаватиметься недоречно солодким, адже в маринаді є інші інгредієнти.

ТОП-10 продуктів, які потрібно їсти для здорового серця - поради кардіологів

п’ятниця, 7 листопад 2025, 13:10

Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...

Що таке паста Амосова і чому її називають “вітамінною бомбою” для серця

п’ятниця, 7 листопад 2025, 12:45

Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...