Є секретний інгредієнт! Ледачий "Наполеон" за 20 хвилин - найпростіший рецепт

Торт "Наполеон" полюбляють дуже багато людей. Однак десерт з магазину рідко буває таким же смачним, як домашній. Якщо часу мало або лінь возитися з тістом, то можна зробити солоденьке швидко – всього за 20 хвилин, зазначають Патріоти України.

Щоб приготувати «Ледачий "Наполеон" знадобиться: 800 грамів листкового печива "Вушка", 1 літр молока, 4 курячих яйця, 150 грамів масла, півсклянки цукру, 6 столових ложок борошна і дрібка ванільного цукру.

Приготування: ретельно змішати яйця, цукор, борошно і ванільний цукор. Потім додати молоко, знову перемішати і поставити на вогонь. Це буде крем. Його потрібно постійно помішувати, поки він не стане густим. Після того, крем злегка охолоне, в нього треба додати вершкове масло.

Потім гарненько перемішати масу. Візьміть велике блюдо. Кожне печиво вмочайте в крем і викладайте шарами. Останній шар печива - рясно змастити залишками крему і посипати крихтою печива, тертим шоколадом або прикрасити на свій смак. Торт готовий!

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...