Торт "Наполеон" полюбляють дуже багато людей. Однак десерт з магазину рідко буває таким же смачним, як домашній. Якщо часу мало або лінь возитися з тістом, то можна зробити солоденьке швидко – всього за 20 хвилин, зазначають Патріоти України.
Щоб приготувати «Ледачий "Наполеон" знадобиться: 800 грамів листкового печива "Вушка", 1 літр молока, 4 курячих яйця, 150 грамів масла, півсклянки цукру, 6 столових ложок борошна і дрібка ванільного цукру.
Приготування: ретельно змішати яйця, цукор, борошно і ванільний цукор. Потім додати молоко, знову перемішати і поставити на вогонь. Це буде крем. Його потрібно постійно помішувати, поки він не стане густим. Після того, крем злегка охолоне, в нього треба додати вершкове масло.
Потім гарненько перемішати масу. Візьміть велике блюдо. Кожне печиво вмочайте в крем і викладайте шарами. Останній шар печива - рясно змастити залишками крему і посипати крихтою печива, тертим шоколадом або прикрасити на свій смак. Торт готовий!
Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...
Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...