Багато хто надає перевагу розчинній каві, оскільки такий напій не важко заварити прямо в чашці, передають Патріоти України.
Деколи зранку не хочеться робити зайвих дій, тому розчинний варіант здатний здорово виручити.
Однак у продукту може бути одна вада – ми не завжди вгадуємо зі смаком.
У виробників відрізняються показники гіркоти та кислинки. Комусь наявність додаткових відтінків смаку припаде не до вподоби. До того ж часом може потрапити неякісна партія товару – від цього ніхто не застрахований.
Але це не означає, що вам доведеться змиритися та задовольнятися несмачним напоєм. Ситуацію легко виправити.
Як це зробити?
Смак кави можна змінити в той момент, коли ви розчинили гранули в окропі. Після цього потрібно додати в чашку дрібку дрібної солі та розмішати.
Потім додайте трохи меленої кориці.
Завдяки таким добавкам розчинна кава стане смачнішою і благороднішою.
Кориця, до того ж, має особливий аромат, завдяки якому напій стане неймовірно привабливим.
Під час і після приготування випічки багато досвідчених господинь роблять дії, які можуть здивувати кулінарів-початківців. Однак ці процедури дають цікаві результати: страва стає красивішою та смачнішою. Одною із таких корисних дій є покриття поверхні ...
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають ...