"Її з'їдають миттєво, а готується дуже легко": Ліза Глінська поділилася рецептом курки в апельсиновому соусі

Є сотні рецептів приготування птиці. Її запікають, тушкують та смажать. Крім цього смак залежить від спецій та соусу, в якому маринують чи тушкують м'ясо. Одним із найсмачніших способів приготування поділилася кондитерка Єлизавета Глінська.Патріоти України також пропонують вашій увазі цей рецепт.

"Курка в апельсиновому соусі - один з моїх улюблених рецептів. У моїй родині її з'їдають миттєво, але це можна виправити - курочка легко готується", - розповіла Глінська.

Інгредієнти:

куряча грудка - 500 г,

апельсин - 2 шт.,

часник - 2 зубці,

чилі - за смаком,

борошно - 30 г,

мед - 15 г,

олія - 10 мл.,

імбир - ½ ч. л.,

сіль - за смаком.

Приготування:

Очищене філе нарізати на невеликі шматки. Додати спеції. Для маринаду змішати цедру половини апельсина, сік, мед, подрібнений часник, імбир та чилі. Посипати м'ясо борошном та обсмажити на сковороді по 2 хв з кожного боку та прибрати зі сковорідки. Влити соус, викласти курку та готувати до загустіння. Подати з улюбленим гарніром.

Мариновані печериці за 7 хвилин - простий рецепт

понеділок, 28 квітень 2025, 19:14

Приготувати швидко печериці дуже просто. Всього 7 хвилин вашого часу та у вас буде смачна закуска. Потрібно тільки зробити маринад з поданих інгредієнтів, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. В глибоку сковороду викладіть всі подані інгр...

Буде смакота! Просто додайте цей інгредієнт до картоплі перед смаженням

понеділок, 28 квітень 2025, 18:30

Смажена картопля здається простою стравою, але зробити її по-справжньому смачною вдається не всім. Часто овоч виходить дуже м'яким, без апетитної скоринки. Але є один простий трюк, який змінить усе. І головне – для нього не потрібні дорогі продукти чи ...