Є сотні рецептів приготування птиці. Її запікають, тушкують та смажать. Крім цього смак залежить від спецій та соусу, в якому маринують чи тушкують м'ясо. Одним із найсмачніших способів приготування поділилася кондитерка Єлизавета Глінська.Патріоти України також пропонують вашій увазі цей рецепт.
"Курка в апельсиновому соусі - один з моїх улюблених рецептів. У моїй родині її з'їдають миттєво, але це можна виправити - курочка легко готується", - розповіла Глінська.
Інгредієнти:
куряча грудка - 500 г,
апельсин - 2 шт.,
часник - 2 зубці,
чилі - за смаком,
борошно - 30 г,
мед - 15 г,
олія - 10 мл.,
імбир - ½ ч. л.,
сіль - за смаком.
Приготування:
Очищене філе нарізати на невеликі шматки. Додати спеції. Для маринаду змішати цедру половини апельсина, сік, мед, подрібнений часник, імбир та чилі. Посипати м'ясо борошном та обсмажити на сковороді по 2 хв з кожного боку та прибрати зі сковорідки. Влити соус, викласти курку та готувати до загустіння. Подати з улюбленим гарніром.
Кава не є чарівним засобом для схуднення, але наукові дослідження показують, що вона може стати корисним доповненням до вашого раціону. Експерти виділяють три основні механізми, завдяки яким кава може сприяти контролю ваги, передають Патріоти України. ...
Кістковий бульйон нині став популярним продуктом харчування. Часто його називають "рідким золотом", адже вважається, що такий бульйон є порятунком від застуди, може полегшити біль у суглобах, а також позитивно впливає на шкіру та травлення, передають П...