"Її з'їдають миттєво, а готується дуже легко": Ліза Глінська поділилася рецептом курки в апельсиновому соусі

Є сотні рецептів приготування птиці. Її запікають, тушкують та смажать. Крім цього смак залежить від спецій та соусу, в якому маринують чи тушкують м'ясо. Одним із найсмачніших способів приготування поділилася кондитерка Єлизавета Глінська.Патріоти України також пропонують вашій увазі цей рецепт.

"Курка в апельсиновому соусі - один з моїх улюблених рецептів. У моїй родині її з'їдають миттєво, але це можна виправити - курочка легко готується", - розповіла Глінська.

Інгредієнти:

куряча грудка - 500 г,

апельсин - 2 шт.,

часник - 2 зубці,

чилі - за смаком,

борошно - 30 г,

мед - 15 г,

олія - 10 мл.,

імбир - ½ ч. л.,

сіль - за смаком.

Приготування:

Очищене філе нарізати на невеликі шматки. Додати спеції. Для маринаду змішати цедру половини апельсина, сік, мед, подрібнений часник, імбир та чилі. Посипати м'ясо борошном та обсмажити на сковороді по 2 хв з кожного боку та прибрати зі сковорідки. Влити соус, викласти курку та готувати до загустіння. Подати з улюбленим гарніром.

"Сильний союзник здоров’я та сяйва шкіри": Названо овоч, який сповільнює старіння

вівторок, 9 вересень 2025, 13:05

Коли креми та маски вже не дають бажаного ефекту, варто шукати підтримку не лише зовні, а й в харчуванні. Одним із найпотужніших овочів для уповільнення старіння зсередини вчені називають броколі, передають Патріоти України. У броколі міститься сульфор...

Все дуже просто! Як за хвилину дізнатись справжня кава чи підробка

вівторок, 9 вересень 2025, 8:44

Смак кави залежить від кількох речей. По-перше, це якість зерен, а по-друге - спосіб заварювання. Знавці стверджують, що не варто при заварюванні кави використовувати крутий окріп, передають Патріоти України. Стосовно якості зерен, меленої чи розчинної...