
Є сотні рецептів приготування птиці. Її запікають, тушкують та смажать. Крім цього смак залежить від спецій та соусу, в якому маринують чи тушкують м'ясо. Одним із найсмачніших способів приготування поділилася кондитерка Єлизавета Глінська.Патріоти України також пропонують вашій увазі цей рецепт.
"Курка в апельсиновому соусі - один з моїх улюблених рецептів. У моїй родині її з'їдають миттєво, але це можна виправити - курочка легко готується", - розповіла Глінська.
Інгредієнти:
куряча грудка - 500 г,
апельсин - 2 шт.,
часник - 2 зубці,
чилі - за смаком,
борошно - 30 г,
мед - 15 г,
олія - 10 мл.,
імбир - ½ ч. л.,
сіль - за смаком.
Приготування:
Очищене філе нарізати на невеликі шматки. Додати спеції. Для маринаду змішати цедру половини апельсина, сік, мед, подрібнений часник, імбир та чилі. Посипати м'ясо борошном та обсмажити на сковороді по 2 хв з кожного боку та прибрати зі сковорідки. Влити соус, викласти курку та готувати до загустіння. Подати з улюбленим гарніром.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...