Їх люблять і дорослі, і діти: Рецепт апетитних шоколадно-бананових кексів

Мабуть, ви знаєте багато рецептів кексів. Але чи готували ви їх із бананом та шоколадом? Ми дібрали варіант, який точно сподобається й дорослим, і діткам. Шоколадно-бананові кекси – чудовий початок дня. А як вони смакують із молоком, зазначають Патріоти України.

Рецепт шоколадно-бананових кексів

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 12 штук

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180℃.
  2. Підготуйте посуд для приготування кексів: дві глибокі миски.
  3. В одній змішайте всі сухі інгредієнти: борошно, сіль, цукор, какао та розпушувач. В іншій – збийте яйця виделкою. Додайте розім'яті банани. Далі розтоплене вершкове масло, екстракт ванілі, йогурт і подрібнений шоколад (можна взяти дропси).
  4. З'єднайте суміші й вимішайте тісто.
  5. Розкладіть тісто для кексів по формах. Попередньо їх можна змастити маслом.
  6. Випікайте кекси в духовці протягом 25 хвилин.
  7. Готові кекси вийміть із форм, охолодіть і подавайте до столу.

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...