
Лісові гриби можна зберігати абсолютно різними способами. Така заготівля дуже зручна для приготування різноманітних соусів. підлив та інших улюблених страв. Але якщо ви вирішили покласти такий продукт в морозилку – далеко не для всіз видів грибів підходить цей спосіб зберігання. Про те, які лісові гриби не варто заморожувати, розповіла кулінарка Ольга Рябенко (olga riabenko) в Instagram. Смак продукту значно зіпсується, передають Патріоти України.
Лисички – саме ці гриби заморожувати не варто.
Які лисички за смаком
Гриби вирізяються делікатним смаком та злегка фруктовим. Також, мають досить яскравий колір.
Чому саме лисички заморожувати не варто
Кулінари не рекомендують заморожувати лисички. Все через те, що в морозилці вони стають гіркими. Смак продукту значно псується, що погано впливає на смак майбутніх страв.
Де краще зберігати лисички
Оптимально зберігати гриби у сушеному вигляді. Але якщо ви все ж вирішите піддати гриби впливу низьких температур, їх потрібно попередньо відварити, посмажити на сковорідці або запекти. всі ці дії допоможуть уникнути гіркоти.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....