Лісові гриби можна зберігати абсолютно різними способами. Така заготівля дуже зручна для приготування різноманітних соусів. підлив та інших улюблених страв. Але якщо ви вирішили покласти такий продукт в морозилку – далеко не для всіз видів грибів підходить цей спосіб зберігання. Про те, які лісові гриби не варто заморожувати, розповіла кулінарка Ольга Рябенко (olga riabenko) в Instagram. Смак продукту значно зіпсується, передають Патріоти України.
Лисички – саме ці гриби заморожувати не варто.
Які лисички за смаком
Гриби вирізяються делікатним смаком та злегка фруктовим. Також, мають досить яскравий колір.
Чому саме лисички заморожувати не варто
Кулінари не рекомендують заморожувати лисички. Все через те, що в морозилці вони стають гіркими. Смак продукту значно псується, що погано впливає на смак майбутніх страв.
Де краще зберігати лисички
Оптимально зберігати гриби у сушеному вигляді. Але якщо ви все ж вирішите піддати гриби впливу низьких температур, їх потрібно попередньо відварити, посмажити на сковорідці або запекти. всі ці дії допоможуть уникнути гіркоти.
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...