Інгредієнтів мало, смак - багатий: Рецепт запеченої камбали від Євгена Клопотенка

Камбала – це морська риба, яка дарує просто неймовірний смак при запіканні. Багато інгредієнтів не треба, адже важливо максимально зберегти особливий смак риби, зазначають Патріоти України.

Важливо лише добре почистити рибу і вийняти нутрощі та жабра, аби вони не зіпсували свято смаку.

Рецепт запеченої камбали від Євгена Клопотенка

Час: 35 хвилин

Порцій: 2

Інгредієнти

  • 1 камбала;
  • сік половини лимона;
  • 1 столова ложка соняшникової олії;
  • крупна сіль до смаку.

Приготування

  1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
  2. Миємо камбалу, чистимо від нутрощів та видаляємо жабра.
  3. Застеляємо деко пергаментом та викладаємо рибу.
  4. Поливаємо камбалу соком лимона та солимо.
  5. Поливаємо рибу олією та відправляємо у духовку.
  6. Запікаємо камбалу 25 хвилин. Смачного!

Ядерні реактори захищені. Але полігон з відпрацьованим ядерним паливом є мішенню РФ

неділя, 14 серпень 2022, 7:10

Оперативна обстановка на фронті станом на 14 серпня 2022 року. Оперативна обстановка на фронті станом на 14 серпня 2022 року. Відповіді на найактуальніші запитання: що сталося в Саках - на головному військовому аеродромі в Криму, з якого атакували Укр...

На Луганщині сили спротиву зірвали спецоперацію ворога, націлену на блокування постачань високоточної зброї ЗСУ

неділя, 14 серпень 2022, 6:51

Завдяки своєчасній реалізації оперативної інформації вдалося зірвати операцію російських спецслужб, яка мала на меті завадити постачанню в Україну західного високоточного озброєння і і уникнути чисельних жертв серед цивільного населення окупованих міст.