Капуста – дуже цінний овоч, у якому багато вітамінів, а саме – А, В1, В2, В6, C, E, РР, U. А також до її складу входять калій, магній, фосфор, кальцій та залізо. Фахівці радять її їсти людям, які мають проблеми з нирками, там як саме в капусті є солі калію, які дозволяють боротися з набряками. З неї можна приготувати багато смачних страв, наприклад, вареники, пироги, пиріжки, запіканки, а також можна робити смачні салати, солити її та запікати.
Нутриціологиня Ірина (iriska.foodblog) поділилася в Instagram рецептом смачного пирога з капусти, який можна їсти всім.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Помийте, наріжте капусту.
2. Перекладіть у велику миску, додайте яйце, сіль, перець й все ретельно перемішайте.
3. Натріть сир та додайте готове "тісто", перемішайте.
4. Нагрійте сковороду, викладіть тісто рівним шаром, накрийте кришкою, потім переверніть і обсмажте з другого боку.
Їсти готовий пиріг потрібно відразу гарячим, присипте подрібненою зеленню, можна зі свіжими овочами та натуральним йогуртом.
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...
Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...