Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Для початку збити яйця з цукром та маслом.
2. Банани очистити від шкірки та розім`яти у пюре. Додати його у яєчну масу.
3. Борошно змішати з розпушувачем та корицею.
4. Змішати сухі інгредієнти з рідкими до однорідності.
5. Форму змазати маслом. Вилити тісто.
6. Випікати при температурі 180 градусів приблизно 1 годину.
Домашня ковбаса завжди буде центром уваги всіх гостей на святковому столі. А під час відпочинку на природі з друзями - чудовою альтернативою шашлику. Кулінарка Лариса Павлюк з Києва радить приготувати домашню ковбасу за її перевіреним рецептом, переда...
Кінець оборони Маріуполя та подвиг героїв "Азовсталі": попри те, що росіянам зрештою вдалося встановити контроль над містом, штурмова операція назавжди закарбується в історії рф, як найбільший військовий провал. Штурм Маріуполя та "Азовсталі" став війс...