
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Для початку збити яйця з цукром та маслом.
2. Банани очистити від шкірки та розім`яти у пюре. Додати його у яєчну масу.
3. Борошно змішати з розпушувачем та корицею.
4. Змішати сухі інгредієнти з рідкими до однорідності.
5. Форму змазати маслом. Вилити тісто.
6. Випікати при температурі 180 градусів приблизно 1 годину.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...