Курячий паштет, або пате – відмінна закуска до святкового або буденного столу. Він простий у приготуванні, з ним справляться навіть початківці в кулінарії, зазначають Патріоти України.
Авторка рецепту, блогерка Яна Станішевська, стверджує, що найкраще курячий паштет смакуватиме з хрумкими круасанами або шматочком свіжого багета.
Рецепт курячого паштету
Час: 2 – 3 години
Порції: 2
Приготування:
Ретельно помийте печінку, видаліть прожилки та плівки.
Розігрійте сковорідку з вершковим маслом. Наріжте цибулю та часник дрібними кубиками та обсмажте на сковорідці.
Далі обсмажте на сковорідці печінку разом з овочами. Накрийте кришкою та тушкуйте інгредієнти 5 хвилин.
Посоліть та поперчіть засмажку, додайте трішки мускатного горіха та перемішайте.
Зніміть печінку з плити. Відправте інгредієнти в чашу блендера та подрібніть.
Влийте до паштету вершки та коньяк. Ще раз подрібніть блендером.
Додайте до паштету вершкове масло та знову перебийте блендером.
Розкладіть паштет по формах та відправте в холодильник на 1 годину. Курячий паштет готовий. Смачного!
Смажена картопля - проста страва, яку знають усі. Але навіть вона може вийти невдалою: бліда, без рум’яної скоринки, розвалюється при перевертанні і нагадує скоріше пюре. У чому ж причина, передають Патріоти України. 1. Ви вибираєте не той сорт картопл...
Солодощі можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо. Зокрема - наші слабкості, передають Патріоти України. Який пончик ти вибираєш, коли хочеш побалувати себе? Твій вибір видає твої вразливі місця, приховані риси характеру і реакції, які ти часто...