Із присмаком різдвяних чудес: Рецепт неймовірно смачного яблучного пирога, справжнє втілення мрії

Німці, кажуть, що цей пиріг створили їхні кулінари. Ми не будемо з ними сперечатися. Адже важливо тільки те, що це дійсно божественний десерт. Спробуйте його приготувати і на вашій кухні почнуть виконуватися найсміливіші бажання, радять Патріоти України.

Продукти

  • 1,5 склянки борошна
  • Вершкове масло 100 г
  • Сметана 50 г
  • Яйця 2 шт.
  • Сир 250 г
  • Розпушувач 1/4 чайної ложки
  • 0,7 склянки цукру
  • Ванілін за смаком
  • Яблука 4-5 шт.
  • Згущене молоко за смаком
  • Кориця за смаком
  • Лимонний сік — столова ложка

Приготування

  • Змішати 1 яєчний жовток, 2 столові ложки цукру, розтоплене масло, сметану і розпушувач. Додати просіяне борошно і замісити м’яке тісто. Викласти тісто у форму для запікання, сформувати виделкою боки і дно.
  • Змішайте сир з 1/3 склянки цукру, ваніллю, одним жовтком, згущеним молоком і викладіть отриману масу на основу з тіста. Наріжте яблука і рівномірно викладіть їх поверх сирного шару, потім посипте корицею.
  • Помістіть форму у розігріту до 180 градусів духовку і випікайте близько 30 хвилин. Поки пиріг запікається, збийте білки з невеликою кількістю лимонного соку, потім додайте 2 столові ложки цукру і збивайте, поки не вийде повітряна хмара.
  • Вийняти корж, залити збитим білком і поставити у духовку ще на 10-15 хвилин. Випікати при 170 градусах. Дайте пирогу трохи охолонути і пригощайтесь! Смачного!

Навіть тісто не знадобиться: Готуємо ліниві пиріжки - соковиті та з рум'яною скоринкою

субота, 28 травень 2022, 12:28

Відомий кулінарний сайт поділився рецептом лінивих пиріжків швидкого приготування. Тут не потрібно замішувати тісто, для цього використовуємо звичайний тонкий лаваш, передають Патріоти України. «В якості начинки беремо м'ясний фарш, для соковитості та ...

Порадуйте родину випічкою до філіжанки кави! Як приготувати смачний завиванець з маком

субота, 28 травень 2022, 6:28

Цей маковий пиріг перетворить звичайний робочий день на маленьке свято. За словами кондидерки Тетяни Петришиної, тісто виходить ароматне та пухке, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. В тепле молоко додати дріжджі, все перемішаті, дод...