Із присмаком різдвяних чудес: Рецепт неймовірно смачного яблучного пирога, справжнє втілення мрії

Німці, кажуть, що цей пиріг створили їхні кулінари. Ми не будемо з ними сперечатися. Адже важливо тільки те, що це дійсно божественний десерт. Спробуйте його приготувати і на вашій кухні почнуть виконуватися найсміливіші бажання, радять Патріоти України.

Продукти

  • 1,5 склянки борошна
  • Вершкове масло 100 г
  • Сметана 50 г
  • Яйця 2 шт.
  • Сир 250 г
  • Розпушувач 1/4 чайної ложки
  • 0,7 склянки цукру
  • Ванілін за смаком
  • Яблука 4-5 шт.
  • Згущене молоко за смаком
  • Кориця за смаком
  • Лимонний сік — столова ложка

Приготування

  • Змішати 1 яєчний жовток, 2 столові ложки цукру, розтоплене масло, сметану і розпушувач. Додати просіяне борошно і замісити м’яке тісто. Викласти тісто у форму для запікання, сформувати виделкою боки і дно.
  • Змішайте сир з 1/3 склянки цукру, ваніллю, одним жовтком, згущеним молоком і викладіть отриману масу на основу з тіста. Наріжте яблука і рівномірно викладіть їх поверх сирного шару, потім посипте корицею.
  • Помістіть форму у розігріту до 180 градусів духовку і випікайте близько 30 хвилин. Поки пиріг запікається, збийте білки з невеликою кількістю лимонного соку, потім додайте 2 столові ложки цукру і збивайте, поки не вийде повітряна хмара.
  • Вийняти корж, залити збитим білком і поставити у духовку ще на 10-15 хвилин. Випікати при 170 градусах. Дайте пирогу трохи охолонути і пригощайтесь! Смачного!

Ефект може здивувати! ТОП-6 продуктів, які бадьорять не гірше за каву

субота, 7 червень 2025, 19:08

Розповідаємо, які продукти, крім кави, допоможуть швидко прокинутися і зарядять енергією на весь наступний день, передають Патріоти України. Однією з найпоширеніших причин сонливості та недосипання є зневоднення організму. Іноді, щоб прокинутися та доп...

А ви це знали? Чим можна замінити рис при приготуванні голубців

субота, 7 червень 2025, 17:10

Рис здається незамінним компонентом, без якого неможливо уявити класичні голубці. Крупа чудово вбирає м’ясний сік і робить страву більш гармонійною та збалансованою. Проте будь-якій господині часом хочеться відійти від класичної рецептури, спробувавши ...