Висока кухня, ресторанна подача та натуральні продукти – це дуже добре і корисно, але свята – час, коли ми даємо собі волю в уподобаннях, а тому готуємо шубу, мімозу, олів'є та салат із крабових паличок. І якщо ви все це визнали і все одно хочеться смачненького, не зовсім правильного та простого, Патріоти України пропонують вам спробувати 4 рецепти популярних "крабових" салатів з різними інгредієнтами.
Інгредієнти:
Приготування:
Дрібно наріжте кубиком цибулю та селеру. Змішайте їх з нарізаним довільними, більшими шматками "крабом".
У невеликій мисці перемішайте майонез, лимонний сік, дрібно нарізаний кріп та спеції.
Заправте салат майонезним соусом і добре перемішайте.
Готово!
Інгредієнти:
Приготування:
Зваріть картоплю та яйця круто.
Окремо натріть на дрібній тертці яйця, картоплю та сир. Потім дрібно наріжте крабові палички та кріп.
Для збору салату візьміть кільце для сервірування або прозору глибоку миску. На дно викладіть картоплю і зверху промажте майонезом. Потім викладіть по черзі яйця, крабові палички та сир, промазуючи майонезом між кожним шаром.
Прикрасьте салат по контуру кропом.
Інгредієнти:
Приготування:
Розбийте яйця в глибоку миску, збийте з молоком, додайте борошно і дрібку солі. Добре перемішайте. Приготуйте кілька млинців, обсмажуючи з кожного боку по 2-3 хвилини.
Трохи остиглі млинці наріжте соломкою. Так само наріжте сир та крабові палички. Змішайте.
Заправте салат майонезом, додайте сіль та спеції за смаком. Розмішайте та подавайте.
Готово!
Інгредієнти:
Приготування:
Відваріть яйця круто.
Відіжміть моркву від зайвої вологи і перекладіть у миску.
Наріжте соломкою сир, крабові палички та яйця. Дрібно наріжте петрушку або кріп за бажанням.
Роздавіть часник, додайте його до майонезу та заправте салат. Додайте сіль та спеції за смаком.
Смачного!
Штрудель з лаваша – чудова випічка, яка готується на швидку руку. Такий штрудель виходить дуже смачним, хрустким, ароматним, його відмінно подати до вечірнього чаю або кави для своїх рідних. Спробуйте, це дуже смачно, передають Патріоти України. Для пр...
Зазвичай цвітна капуста вживається у смаженому вигляді. Однак перед викладанням на сковороду овоч бажано відварити. Обробка в окропі і часткове доведення до готовності необхідні для того, щоб розм’якшити продукт. У результаті страва вийде смачною та ні...